Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 'Eski evini getir, yeni evine hemen taşın' kampanyası!
Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 'eski evini getir, yeni evine hemen taşın' kampanyası başladı. Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde İstanbul’un tüm ilçelerini kapsayan kampanya ile tüketicilerin değiştirmek istedikleri mevcut evlerin değeri, Makyol’un yönlendireceği ekspertizlerin çalışmasıyla belirlenerek talep edilen yeni evin peşinatına sayılıyor. Makyol’un finansman gücü sayesinde peşinata sayılacak olan ekspertiz değeri ile yeni evin satış değeri arasında oluşabilecek fiyat farkları için ise 36 ay yüzde sıfır faize kadar uygun şartlarda ödeme kolaylığı sağlanıyor.

84 mağazalı alışveriş meydanından oluşan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübünün yer aldığı sosyla donatı alanları yer alıyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde dairelerin büyüklükleri 72-167 metrekare arasında değişiyor. 464 adet daire bulunan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde restoran, kafe ve mağazalardan oluşan 84 ünitelik alışveriş ve yaşam meydanı bulunuyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü İletişim!
Telefon: 444 30 60

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181