Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0.50 faiz oranı kampanyası!
Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 20 peşinatla kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra yüzde 0.50 faiz oranı kampanyası da alıcılarına sunuluyor.

464 daire ve 84 mağazalı alışveriş meydanından oluşan Makyol Yaşam Beylikdüzü Beylikdüzü'nde metrobüs durağına, sağlık ocağma, anaokulu ve okullara yürüme mesafesinde yer alıyor.


1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 72-167 metrekare arasında değişen 464 adet daire bulunuyor. Ayrıca restoran, kafe ve mağazalardan oluşan 84 ünitelik alışveriş ve yaşam meydanında bulunduğu Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübünün yer aldığı sosyla donatı alanları tasarlanmış.

Makyol Yaşam Beylikdüzü İletişim!
Telefon: 444 30 60
Web: www.makyolyasam.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181