Mar Yapı, 2017’yi birbirinden özel üç yeni projeyle karşılıyor!
Her projesinde yatırımcıyı ve farklı bir yaşam tarzı arayanları cezbeden yaratıcı yaklaşımlarıyla öne çıkan Mar Yapı, 2017’yi birbirinden özel üçyeni projeyle karşılıyor. Gerçek bir rezidans yaşamının yanısıra giderek daha kıymetli hale gelen Basın Ekspres bölgesinde yatırım imkanı sunan Mar Yapı, yeni yılda yeni bir yaşama davet ediyor.

Bayramoğlu’nda yeni yaşama hemen başlayın
Anadolu yakasının değeri hergün yükselen bölgesi Bayramoğlu’nda Divan markasının yönetim deneyimiyle Mar Yapı’nın inşaat kalitesinin birleştiği G Marin Managed by Divan, geniş yeşil alanları ve az katlı binaları ile 556 seçkin daireden oluşuyor. Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerine yakınlığı, Bayramoğlu Marina projesi ve Marmaray - hızlı tren buluşma noktası olarak öne çıkan Bayramoğlu’nun kaliteli konut ihtiyacını G Marin karşılıyor. 64-93 metrekare arasında değişen 1+1, 116 - 210 metrekare arasında değişen 2+1, 179 - 218 metrekare arasında değişen 3+1 dairelerin yanı sıra 41 metrekarelik stüdyo daireler ve geniş dublekslerin yer aldığı proje, oturuma hazır olmasıyla da avantajlı bir seçenek olarak öne çıkıyor. G Marin Managed by Divan kalitesi 127.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla satılıyor.

Hemen oturuma hazır G Marin Managed by Divan’da konut sahiplerinin ilk yıl aidatlarını da üstlenen Mar Yapı, az katlı, geniş yeşil alanlı, sahile, sanayi merkezlerine ve ana ulaşım yollarına yakınlığıyla pratik ve konforlu yaşam ayrıcalığını yaşamak için tarihi bir fırsat sunuyor.

Otel konforunda Rezidans keyfi: Divan Residence at G Tower
Dört yıl önce Divan’la başlayan işbirliğindeki başarıyı yeni bir projeye taşıyan Mar Yapı, yeni projesi Divan Residence at G Tower’ı Basın Ekspres’te hayata geçiriyor. 2016 yaz döneminde başlanan proje, 2018’in son çeyreğinde teslim edilecek. Toplamda 432 dairenin yer aldığı G Tower’da 380 adet 1+1, 26 adet 1+1,5, 26 adet 2+1 daire bulunuyor. 1+1’ler 66-84 metrekare arasında değişiyor. 1+1,5’lar 85 metrekare, 2+1’ler ise 116 metrekare. Liste fiyatı üzerinden lansman dönemine özel yüzde 12 indirimle ortalama 5 bin 800 TL’den satışa sunulan dairelerde fiyatlar 370 bin TL’den başlıyor.
Divan Residence at G Tower’da rezidans sahipleri tüm hizmetleri halen aynı bölgede hizmet vermekte olan Divan Suites İstanbul G Plus otelinden alacaklar. Otel konforunda yaşamı ifade eden gerçek rezidans kültürü Divan kalitesiyle G Tower’da yaşanacak. 3 bin metrekare alana sahip Boost spor merkezi, prestijli kafe ve restoranlar, yüzme havuzları, SPA merkezleri, toplantı odaları, kütüphane gibi sosyal alanlar yaşam kalitesini yükseltecek.

İstanbul’un ana arterleri olan TEM ve E5 otoyolları, şehrin dünyaya açılan kapısı Atatürk Havalimanı ve toplu ulaşım aracı metrobüs gibi ulaşım alternatiflerine sahip olan Basın Ekspres’teki proje metroya doğrudan bağlantının da sağlanmasıyla şehrin her noktasına hızla ulaşma imkânı sağlayacak.

Tasarım harikası G Yoo Inspired by Philippe Starck
Miami, Londra, Berlin, St.Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong, Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolundaki G Yoo Inspired by Starck projesinde teslimlere 2017’de Eylül ayında başlıyor. Toplam 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselen G Yoo Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Basın Ekspres yolu üzerinde çok merkezi bir konumda bulunan G Yoo projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındırıyor. Proje 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Üçgen mimarisi ile ilgi çeken projenin iç dizaynı tümüyle ünlü tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyor. Üçgen mimarinin kendine has özellikleriyle kuzeye bakan konutları bulunmayan projede evlerin güneş ışığını etkin kullanabilmesi sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181