Marmara Konakları 1. etabında sona yaklaşıldı!
İstanbul Beylikdüzü İlçesi’nin Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı aynı zamanda yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Marmara Yapı A.Ş.’ye ait Marmara Konakları projesinde aylık olağan basın toplantısınsı gerçekleştirdi. Marmara Yapı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Marmara Yapı’nın kurulduğu günden bugüne kadar geçen 25 yıllık periyotta yurt içi ve yurt dışında 100’e yakın projeyle 5 bini aşkın konut, ofis ve işyeri ürettiği söyledi. Gerçekleşen basın toplantısında konuşan Marmara Yapı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı Marmara Konakları projesinin 1. etabında da sona geldiğini söyledi. Marmara Konakları hakkında bilgi veren Vehbi Orakçı sözlerini şu şekilde sürdürdü. “Marmara Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Marmara Konakları projesi Beylikdüzü Kavaklı'da 12 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 6 bloktan oluşan projede 202 konut ve 12 dükkan yer alıyor. Projede büyüklükleri 102 metrekare ile 323 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, 5+1, 5+2, 6+1, 6+2 ve 8+1 olmak üzere normal ve dubleksler daire tipleri yer alıyor. Ayrıca projede bulunan müstakil girişli bahçe villaları dikkat çekiyor.” Dedi.
 
Marmara Konakları'nda Ödeme Seçenekleri
Marmara Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 20 ay vade farksız taksit yapılıyor.
 
Marmara Konakları'nda Satışlar Devam Ediyor!
Marmara Yapı A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Çakır da İstanbul'un en fazla değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Marmara Konakları’nın müstakil girişli bahçe villaları, farklı seçenekte daire ve dublekslerden oluştuğunu söyledi.
 
Oğuz Çakır sözlerini şu şekilde sürdürdü:  "Beylikdüzü'nün yeni yaşam merkezi" sloganıyla yükselen Marmara Konakları projesinde zengin sosyal alanlar göz dolduruyor. Marmara Konakları, otoyol ve çevreyoluna 5 dakika, Beylikdüzü sahiline 5 dakika, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne 6 dakika, hastaneye 5 dakika, metrobüse 5 dakika, İstanbul Üniversitesi'ne 10 dakika, West İstanbul Marina'ya 3 dakika, Aqua Florya AVM ve Atatürk Havaalanı'na 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.” dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181