Metropark nerede? İşte lokasyonu...
TEM ve E5'le bağlantı halinde, havaalanına sadece 5 dakikalık mesafede, metroyla iç içe, trafikten uzakta bir lokasyonda yer alan Metropark projesi Küçükçekmece'de bulunuyor.


Metropark projesinde 4 konut bloğu, 2 Rezidans Kulesi, bir yatay konut bloğu ve ticari birimler bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerini alıcılarına sunan Metropark projesinde kapalı otopark, karşılama lobisi, spor salonu, kapalı havuz, fitness, çocuk kulübü ve parkı, kafe, market, koşu ve yürüyüş parkurları, türk hamamı, sauna, masaj odaları ve 7/24 güvenlik bulunuyor.


Metropark ödeme seçenekleri neler?
 
Metropark daire fiyatları için tıklayınız.
 


Metropark iletişim!


Adres: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmece / İstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)

Telefon: 0212 495 75 25 /  444 10 08

Web: www.teknikyapimetropark.com



Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181