Metropark'ta yüzde 15 indirim fırsatı!
İstanbul Halkalı'da inşa edilen Metropark projesi peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı satışa sunuluyor. Alternatif isteyenler için ise 72 ay vadeye yüzde sıfir konut finansman oranı avantajı sağlıyor. Ayrıca Metropark projesinde ödeme planını 120 aya yaymak isteyenler ise yüzde 25 peşinat ile anlaşmalı bankalardan kullanacağı krediler için yüzde 0.65 konut finansman oranından faydalanabiliyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerini alıcılarına sunan Metropark projesinde dairelerin net alanları 40,58 ila 133,73 metrekare arasında değişiyor. Metropark projesinde 38 ve 36 katlı 2 kulesinde yer alan farklı boyutlarda home ofislerde yer alıyor. Metropark projesinde 4 konut bloğu, 2 Rezidans Kulesi, bir yatay konut bloğu ve ticari birimler bulunuyor.  Metropark'da kapalı otopark, karşılama lobisi, spor salonu, kapalı havuz, fitness, çocuk kulübü ve parkı, kafe, market, koşu ve yürüyüş parkurları, türk hamamı, sauna, masaj odaları ve 7/24 güvenlik bulunuyor.


Metropark daire fiyatları için tıklayınız.

Metropark nerede?
 
Metropark iletişim!


Adres: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmece / İstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)

Telefon: 212 495 75 25

Web: www.teknikyapimetropark.com



Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181