Mevsim İstanbul'da yüzde 1 peşinat kampanyası!
Kağıthane’de, Mevsim İstanbul projesiyle modern yaşamın tüm özelliklerini hayata geçiren Sarılar İnşaat, vizyon projesinde fiyat avantajı sunmaya devam ediyor.

Bölgedeki birçok markalı projeye oranla ekonomik seviyelerde tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi arttırıyor. Özgün mimarisi ve yaşam kalitesiyle yatırım değeri yüksek bir proje inşa eden firmanın, aile konsepti ile geliştirdiği projesinde dairelerin metrekaresi 5.700 TL’den başlıyor.
Kaba inşaatı devam eden ve 2018 Aralık ayında teslimi planlanan projede firma, Mevsim İstanbul’u söz verilen süreden 3 ay öne çekerek Eylül 2018’de teslim edecek.

YÜZDE 1 PEŞİNATLA KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI SUNUYOR
Bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak öne çıkan Mevsim İstanbul’da ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, yatırımcıların projeye olan ilgisini artırıyor.

Projede; yüzde 1 Peşinat ve 120 aya kadar banka kredili ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 25 peşinatla şirket bünyesinde 36 ay taksit imkanı da sunuluyor.

Aile odaklı modern ve konforlu bir yaşam vadeden projede en küçük dairelerin metrekaresi 5.700 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılarına sunuluyor.
 
AİLE ÖNCELİKLİ KONSEPT İLE İNŞA EDİLİYOR
Geniş ve ferah yaşam alanını öne çıkararak loft daire konseptini projesine taşıyan Sarılar İnşaat, Mevsim İstanbul projesini aynı kat sayısına sahip 3 blok üzerine konumlandırıyor.

Toplamda 6.972 metrekare alan üzerine inşa edilen projede yaklaşık 3.500 metrekare alan peyzaj alanı olarak  kullanılıyor.
Belgrad Ormanı manzaralı 30 adet loft daire ve 4 adet ticari ünite ile birlikte toplamda 187 konutun yer aldığıMevsim İstanbul’da; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç farklı daire seçeneği yer alıyor. 2.95 metre tavan yüksekliğine sahip odaları bulunan daireler, konut alıcılarına ferah bir yaşam alanı sunuyor. Aile öncelikli yaşam anlayışıyla geliştirilen ve projede, lüks yaşamın sunulduğu loft daireler, yatırımcısına yüksek standartlarda bir yaşam vadediyor.

Sağladığı ayrıcalıklarla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunan proje; özellikli konumu, mimari yapısı ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile bölgedeki projelerden ayrışıyor.

Her detayın özenle projelendirildiği Mevsim İstanbul, 9 metre tavan yüksekliği ve 60 metrekare genişliğindeki lobileri ile ferah ve geniş yaşam alanları sunuyor. Her daireye tahsis edilen 3 metrekare büyüklüğünde deponun yanı sıra projede ayrıca her bloğun en üst katında toplamda 400 metrekare olan ortak kullanıma açık seyir terasları bulunuyor.

MODERN YAŞAM ALANLARI SUNUYOR
Geniş peyzaj ve yeşil alanların yanı sıra Mevsim İstanbul’da; kapalı yüzme havuzu, süs havuzları,  her daireye ait özel otopark, misafir otoparkı, dinlenme alanları, kaykay pisti, çocuk parkı, çocuk oyun odası ve oyun bahçesi, mini basketbol sahası, mini futbol sahası, squash, game center, sinema odası, fitness center ( Bay-Bayan ), sauna ( Bay-Bayan ), Bilardo-masa tenisi- dart salonu, 2 adet davet ve organizasyon odası, toplantı odası, mescit ve7/24 güvenlik hizmetisunuluyor.

Sarılar İnşaat, sosyal donatı zengini Mevsim İstanbul projesinin aidat maliyetini de düşünerek, projede bulunan 4 ticari alan ve 3 konutun tüm kira gelirlerini yönetime bırakıyor.

ŞEHRİN KALBİNDE BİR LOKASYON
Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan ve kazançlı bir gelecek vadeden Mevsim İstanbul, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Avrupa yakasında ulaşım akslarına yakın bir bölgede hayata geçirilen proje;  markalı projelerin bulunduğu Kağıthane’de, TEM Otoyolunun yanı başında konumlanıyor.

Alternatifli ulaşım olanakları bulunan Mevsim İstanbul, 2023 yılında teslim edilmesi beklenen 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin Metro durağına 500 metre uzaklıkta yer alıyor. İnşa çalışmalarına başlanan projede teslimler Eylül 2018’de yapılacak. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181