Mihmandar Eyüp nerede? İşte lokasyonu...
Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mihmandar Eyüp projesi İstanbul Eyüp'de konumlanıyor. Önünde minibüs, otobüs, metro durakları bulunan Mihmandar Eyüp, Eyüp Sultan’a ve Haliç Köprüsüne 2,5 kilometre, Axis AVM’ye 600 metre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine 6 kilometre, Aksaray’a 7 kilometre, Eminönü’ne 8 kilometre, Taksim’e 9 kilometre mesafede yer alıyor.

10 dükkân ve 78 daireden oluşan Mihmandar Eyüp 28 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa ediliyor. Daire büyüklükleri 131 metrekare ile 206 metrekare arasında değişen Mihmandar Eyüp'de  2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

Avrupa yakasında inşa edilen Mihmandar Eyüp'de kadın erkek ayrı havuz, fitness, fin hamam, sauna, okuma odası, resim odası, sinema odası, oyun odası, seyir terası, çocuk oyun parkları, play station odası, kafeterya ve mescitler bulunuyor.

Mihmandar Eyüp projesi teslim tarihi için tıklayınız.


Mihmandar Eyüp iletişim!
Adres: Rami Kışla Caddesi 34055 Topçular/İstanbul
Telefon: 444 95 29
Web: www.mihmandareyup.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181