MOD Bahçelievler, balkonlu yaşam konforunu geri getiriyor!
Günümüzün markalı konut projelerinde alandan kazanmak amacıyla çoğunlukla balkona yer verilmiyor. Bazı projelerde kullanılan Fransız balkon uygulaması ise Türklerin alışık olduğu balkon keyfini vermiyor. Yakın zamanda yapılan bir araştırma Türklerin %79.6’sının balkonu evin vazgeçilmez bir parçası olarak gördüğünü ortaya koyuyor. Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler’in daireleri, bu alanda balkonlu yaşam konforunu geri getiren daire planlamasıyla fark yaratıyor. Tüm daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor. Büyük balkon mutfak ve salona, küçük balkon ise ebeveyn yatak odasına açılıyor.
 
Balkonlu yaşama dönüş
MOD Bahçelievler’in 2.5+1 daire modellerinde balkonlar 2.28 ve 7.92 m2, iki farklı büyüklükteki 3.5+1 daire modellerinin birinde 2.27 ve 7.18 m2, diğerinde 1.79 ve 10.29 m2, 4.5+1 dairelerde ise 1.79 ve  6.80 m2 büyüklüğe sahip bulunuyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181