Mostar Life projesi fiyat!
İstanbul Başakşehir'de yükselecek Mostar Life projesinde daire fiyatları 883 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Tam adı Mostar Life Grand Houses projesi olan Mostar Life projesi 12 blokta 354 konuttan meydana geliyor. ​40000 metrekare arsa üzerinde inşa edilen
​ Mostar Life projesinde 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Mostar Life projesinde 3+1'ler 190 metrekare, 4+1'ler 213 ila 253 metrekare, 5+1'ler ise 304 metrekare olarak tasarlanıyor.

5+1 dairelerde özel hamamın yanı sıra  tek tuşla tüm aydınlatmayı kapatabilme, 2. ebeveyn banyolu yatak odaları da alıcılarına sunulan Mostar Life projesinde sauna, fitnes, hamam, kapalı yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonları da sosyal alanlara ekleniyor.

Mostar Life nerede? Tıklayınız.

Mostar Life ne zaman teslim? Tıklayınız.

Mostar Life iletişim!
Adres: Başakşehir Mahallesi Taşoluk yolu sokak No:9 Başakşehir 1. etap/İstanbul.
Telefon: 444 57 90
Web: mostarlife.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181