Nef Bahçelievler'de doğacak her çocuğa bir ağaç!
Hayata geçirdiği her projede özgün bir mimari anlayışı benimseyen Nef, son projesi Nef Bahçelievler ile İstanbul’un en köklü ve beğenilen semtlerinden Bahçelievler’e yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Hemen önünde metro durağı bulunan, E-5’e ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alan Nef Bahçelievler; yarısından fazlası peyzaja ayrılmış yaklaşık 45 dönümlük bir alanda yer alıyor. Doğayla iç içe bir yaşam sunan proje, çocuklar, gençler ve aileler için sunduğu geniş sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Şehir merkezinin en yeşil projesi
Bahçelievler’in kendine has kültürü ve yaşaşıyla İstanbul’un en rağbet gören semtlerinden olduğuna işaret eden Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, projenin farklı konsepti ve tasarımıyla semte önemli bir değer katacağını belirtti. Nef Bahçelievler’in şehir içinde yer alan en yeşil proje olduğuna dikkat çeken Timur, “Çocukların yemyeşil bahçelerde özgürce çocukluklarını yaşayabileceği, her gün eve dönerken aynı heyecanı yaşayacağınız, sevdiklerinizle çok mutlu olacağınız bir ev hayal ettik ve Nef Bahçelievler projesi böyle ortaya çıktı” dedi.

Şehrin merkezinde yemyeşil bir vadi
Proje hakkında bilgi veren Nef İcra Kurulu Üyesi ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, merkezi konumuyla dikkat çeken projenin büyük kısmının yatay ve dikey yeşil alanlardan oluştuğunu söyledi. Çelik şöyle devam etti: “45 dönümlük Nef Bahçelievler arsasının 25 dönümü özel tasarlanmış peyzaj alanından oluşuyor. Projede yer alan 9 bin metrekarelik teras ve kat bahçeleri de doğayı evlerin içine taşıyor. Ayrıca Nef Bahçelievler’in önünde ve yanında yaklaşık 20 bin metrekarelik bir park alanı da yer alıyor. Öte yandan dev havuz alanları, özel tasarım sokak lambaları, saat kulesi, seramik&marangoz atölyesi, dinlenme bahçeleri yer alan Nef Bahçelievler’in sakinleri, mini sera, odun fırını, pop-up dükkanlar, çınaraltı meydan kahvesi gibi alanlar aile ve arkadaş gruplarına sınırsız sosyalleşme imkanı sunacak.”

1+1’den 5+1’e toplam 1.023 adet konutun yer aldığı projede ayrıca bölgenin ticari anlamda odak noktası olacak toplam 3 bin metrekarelik 14 adet cadde dükkanı da bulunuyor. Bir çekim merkezi olacak alışveriş alanı, Nef Bahçelievler sakinlerine evlerinden uzaklaşmadan tüm ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunacak.

Her yeni doğan çocuk kendi ağacıyla büyüyecek
Nef Bahçelievler, çocukların çocukluklarını doyasıya yaşayabileceği pek çok alana sahip olacak. Türkiye’nin en iyi kreşlerinden birinin projede yer alacağını anlatan Selçuk Çelik, “Çocuğunuz kreşten çıktığında sokak oyun alanlarında özgürce oynayabilecek. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış ağaç evler, çocuk kütüphanesi, tematik oyun alanları, dev kaydırak, çocuk kulübü, çocuk tarım alanı, hobi bahçeleri gibi pek çok farklı oyun alanı bulunuyor.” Nef Bahçelievler’de çocukların kendi ağacıyla büyüyeceğini belirten Çelik, “Her yeni doğan çocuk için projemizde bir ağaç dikeceğiz, böylece ailelerimizle birlikte doğamız da büyüyecek” dedi.

İçinden doğa geçen evler
Nef Bahçelievler’in mimarı ise uluslararası bir yarışma sonucu belirlenen ve portfolyosunda her detayı özenle tasarlanmış hem global hem de yerel büyük ölçekli projelerin yer aldığı SPDO Architects oldu. “Doğaya dokunmak insana mutluluk verir” fikrinden hareketle tasarlanan projede, eğrisel tasarım öğeleri sayesinde, blokların arasına yayılan kıvrımlı gölet ve hem yatada hem dikeyde yer alan yoğun botanik detaylar, Nef Bahçelievler’de doğal bir vadi hissi yaratacak.

Nef Bahçelievler’de eviniz, binalar arasında sıkışmış şehir hayatının aksine, yemyeşil bahçeler arasında nefes alabileceğiniz, kendinizi doğayla baş başa hissedebileceğiniz bir yaşam sunacak. ‘Bahçeli ev’ fikrini hayatınızın merkezine taşıyacak Nef Bahçelievler’de, gerek zemin kotunda gerekse üst katlarda mimariye dahil edilen yeşil alanlar sayesinde doğa evinizi bütünüyle saracak.

Dünyaca ünlü moda markası evinizi tasarlıyor
İyi bir tasarımın herkese kendini iyi hissettirdiğini belirten Selçuk Çelik, “Markamız, insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlama hedefiyle kuruldu. Amacımız, modern dünyada hızla değişen yaşam ihtiyaçlarına, bu değişime en iyi şekilde cevap sunacak daha pratik bir çözüm tasarlamak” dedi. Nef Bahçelievler’in dünyanın en iyi tasarımcılarının imzasını taşıdığını söyleyen Çelik, projeye özel bir marka işbirliği yaptıklarının da bilgisini verdi: “Nef Bahçelievler’de, lider moda ve lüks yaşam markalarından biriyle işbirliği yapacağız.”

Yaşam Foldhome’larla daha da zenginleşecek
Bir Nef keşfi olan ve dünyada ilk kez Nef tarafından uygulanan Foldhome konsepti, Nef Bahçelievler’de en geniş haliyle uygulanıyor. İstediğiniz an evinize eklenecek, kullanmadığınızda da herhangi bir ücret ödemeyeceğiniz onlarca Folhome alanı, tüm proje sakinlerine 5 bin metrekarelik bir eve sahip olma imkanı sunuyor. Nef Bahçelievler’de, sinema odası, misafir evi, parti ve karaoke odası, müzik odası, PlayStation, hamam ve sauna, eğlence odası, davet odası, lounge alanı, squash, kapalı yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası, açık ve kapalı futbol sahası gibi pek çok fold alanını hizmete sunulacak.

Proje sakinleri standart bir evin içine sığamayacak, sitelerin alışılmış sosyal tesislerinin kapsayamayacağı kadar farklı üniteler sunan Foldhome sisteminden, rezervasyon sistemi ile yararlanabiliyor. Kullan-öde sistemi ile foldhome ünitesini dilediğiniz zaman evinize ekleyip dilediğinizde çıkarabiliyor, bedelini sadece kullandığınızda ödüyorsunuz. Yani evinizin içinde kullanılmayan bir alan ek bir maliyet yaratmadığı gibi, aidat ücretlerini de büyük oranda düşürüyor.

Anadolu yakasındaki ilke proje çok yakında
Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ayrıca, Nef’in çok yakında Anadolu Yakası’ndaki ilk projesinin de lansmanını gerçekleştireceğini belirtti. Nef’in merakla beklenen Anadolu Yakası’ndaki ilk projesinin Sancaktepe’de planlandığı bilgisini veren Timur, projenin Anadolu Yakası’nda oturmak isteyenlere şehirde tatil konseptiyle, doğayla iç içe dingin bir yaşam sunacağını söyledi. Hemen önünde metro durağı yer alacak olan Nef Sancaktepe, 50 bin kişinin çalışacağı yeni İstanbul Finans Merkezi’ne sadece dört durak mesafede yer alacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181