Nef Basın Ekspres projesinde 'Şimdi al 2019'da öde' kampanyası!
Nef imzası ile hayata geçirilecek olan Nef Basın Ekspres projesinde 'Şimdi al 2019'da öde kampanyası başladı. Nef Basın Ekspres projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 15’ini bir yıl sonra ödeme imkanı sunuyor. Kalan yüzde 80’in banka kredisi kullanılarak ödendiği kampanyada, taksitlerin ödemesi ise 16 ay sonra, Ocak 2019’da başlıyor. 31 Ekim’e kadar geçerli kampanya kapsamında, projelerden indirimli fiyatlarla ev alma fırsatı sunan Nef, tüketiciye uygun ödeme koşullarının yanı sıra ciddi prim avantajı sunuyor.

İstanbul Küçükçekmece'de konut ve rezidanstan oluşacak olan Nef Basın Ekspres projesinin daire tipleri, metrekareler ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

550 milyon TL yatırım değeri inşa edilecek olan Nef Basın Ekspres projesi markalı konut projesi olarak hayata geçiriliyor. 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Nef Basın Ekspres projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Nef Basın Ekspres projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Nef Basın Ekspres projesi fiyat? Tıklayınız.

Nef Basın Ekspres projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181