Nef Merter 13 Daikin'i tercih etti!
İklimlendirme tercihlerini Daikin’den yana yapan iklimlendirme konusunda geleceğin yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayacak gayrimenkul projelerine NEF Merter 13 de katıldı. İstanbul’un yeni yaşam konsepti olarak anılan NEF Merter 13 projesinde Daikin’in verimli ve yüksek teknolojili VRV Heat Pump ve Heat Recovery Dış Üniteler, VRV iç üniteler, Duvar Tipi Şık İç Üniteleri kullanıldı.

Timur Holding markası olan NEF İnşaat tarafından yaklaşık 4000 firmanın faaliyet gösterdiği ve günde 1.3 milyon insanın giriş yaptığı Merter’de hayata geçirilen NEF Merter 13 projesi, İstanbul'un en işlek ulaşım hattı olan E5'in tam bitişiğinde yer alıyor. 15 ve 16 katlı beş konut bloğundan oluşan projede, blokların ortasında iç avlu şeklinde peyzaj alanı ve dış cephelerinde mağazalar bulunuyor. ADDON+ Architects tarafından tasarlanan projede 11 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 673 konut, 168 home-office ve 37 mağaza yer alıyor.

NEF İnşaat’ın daha önceki NEF 03 ve NEF 12 projelerinde ve diğer referans konut projelerinde sağladığı başarılı çözümlerden, kullanılan cihazların kalitesinden ve yurt genelinde geniş servis ağından dolayı NEF Merter 13 projesinde Daikin ürünleri tercih edildi.

Daikin’in mucidi olduğu ekolojik, yeşil, çevre dostu binaların en büyük destekçisi ve bugün pek çok gayrimenkul projesinin tercih ettiği ürün haline gelmiş olan VRV teknolojisi, termal konforu dört mevsim en üst düzeyde sağlayacak şekilde tasarlanıyor, tasarruf oranı ve çevre duyarlılığı ile de benzerlerinden ayrışıyor. Daikin VRV sistemlerinin en büyük tercih sebeplerinin başında, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yaparken, daha kolay montaj ve daha düşük karbon salınımı gibi özellikleri yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181