Nef'ten öğrenci odaklı yeni proje; Nef Novu
Merter'de üniversitelere yakın olarak konumlandırılan Nev Novu projesi Nef imzası taşıyor.

BAMBAŞKA BİR ÖĞRENCİ HAYATI
Bugüne kadar gayrimenkul projeleri, özel tasarımları ve Foldhome, Garantili Proje gibi keşifleriyle adından söz ettiren Nef'in en yeni projesi öğrencilere özel rezidanslar. Hedef kitlesi tamamen gençlerden oluşacak bu konseptin yeni markasıysa NOVU. NOVU da nesi, derseniz; bildiğimiz öğrenci yurtlarından ve evlerinden tamamen farklı bir yaşam alanı. İçerisinde sinema salonundan müzik odasına, sessiz çalışma alanlarından oyun alanlarına kadar öğrencilerin ihtiyaçları düşünülerek oluşturulmuş bir konsept. Yani NOVU, klasik öğrencilerin yaşadığı yerlerde görmeye alışık olduğumuz ütüde pizza ısıtma, kettle'da makarna kaynatma gibi durumların çok uzağında bir öğrencilik hayatı sunuyor. Markanın sloganı da bu durumlara atıfta bulunacak şekilde öğrencilerin dilinden "Bugüne kadar neredeydin NOVU?" diyor.

HEDEF 15 BİN YATAK
 Nef, NOVU ile markalı öğrenci rezidansı konseptinin ilk örneğini 28 bin metrekare kapalı alanı ve 837 yatak kapasitesiyle Eylül ayında Merter'de hizmet veriyor. İçinde neredeyse yok yok denecek bu özel projelere yapılacak 750 milyon liralık yatırımla, İstanbul başta olmak üzere toplamda 10 farklı proje üreteceğini belirten Nef, yakın gelecekte 15 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedefliyor.

AİLELERİN İÇİ RAHAT
Aileler için çocuklarının üniversiteyi kazanması hem sevinçli hem de kaygılı bir durumdur. Bir taraftan çocuklarının gelecekleri için sevinirlerken diğer taraftan da çocuklarının başka bir şehirde yaşamaya başlayacak olması onları kaygılandırır. Çocuklarının orada nasıl bir yerde kalacağını, ne yiyip içeceğini düşünürler ve onlara güvenli bir ortam bulmak için çabalarlar. Nef de ailelerin bu kaygısından yola çıkarak güvenli ve prestijli bir öğrenci rezidansı ortaya çıkarmak için işe koyulmuş. 24 saat hizmet veren güvenlik hizmeti ve resepsiyonuyla hem öğrencilere güvenli bir ortam sunulmuş hem de ebeveynlerin istedikleri anda çocuklarına ulaşabilmesi, çocukları hakkında bilgi alabilmesi sağlanmış. NOVU'da ders çalışmak isteyen öğrencilerin gürültüden uzak ve tam konsantrasyonla çalışmaları için hayata geçirilmiş alanlar projenin incelikle düşünülmüş özelliklerinden. "Sessiz çalışma alanları" adı verilen odalarda öğrencilerin ders çalışmak istediklerinde tamamen derslerine konsantre olabilecekleri alanlar tasarlanmış. Ailelerin çocukları hakkında merak ettikleri konuların en önemlilerinden birisi de şüphesiz ki ne yiyip içtikleri. NOVU'da bunun için öğrencilerin gece geç saatlerde bile sağlıklı yiyecekler bulabilecekleri 24 saat açık kafe ve market hizmetler arasına eklenmiş.

İSTANBUL'UN MERKEZİNDE YEPYENİ BİR ÖĞRENCİ YAŞAM ALANI
NOVU'nun en önemli artılarından biri olarak da merkezi konumu ön plana çıkıyor. İstanbul'un merkezi lokasyonlarından Merter'de, metroya ve metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan NOVU'dan birçok üniversiteye ulaşım kolaylıkla sağlanabilecek. Kısacası lokasyon avantajıyla birlikte ulaşım kolaylığı da NOVU'nun aileler ve öğrencilere sunduğu en önemli olanaklardan biri. NOVU'ya yakın üniversiteler şöyle sıralanıyor; Yıldız Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Medipol Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Bezmi Alem Üniversitesi, Aydın Üniversitesi, Plato MYO.

ŞİMDİ ÖĞRENCİ OLMAK VARMIŞ
Üniversiteye gidecek öğrencilerin daha önce bu tecrübeyi edinmiş çevrelerinden duydukları birçok öğrencilik hikâyeleri vardır. Bu hikâyelerin büyük bir çoğunluğu ise üniversite hayatından beklenilenle karşılaşılan arasındaki farklardır. Gençlerin dilinde "hayaller - gerçekler" olarak da yer edinmiş bu durumla ilgili birçok örnek görmek mümkündür. Fakat Nef'in yeni projesi NOVU'nun sunduğu hizmetleri görünce hayallerin gerçekleştiğini görebiliyorsunuz. Örneğin öğrencilerin ders çalışabilecekleri alanların yanında nefes alıp eğlenebilecekleri alanlar da büyük bir özenle tasarlanmış. Her öğrencinin farklı ilgi alanları olabileceğinden yola çıkılarak da farklı tarzda birçok sosyal alan NOVU'da yer alıyor. Gençlerin kendi müziklerini yapabilecekleri müzik odası ya da aralarında ses yarışması yapabilecekleri karaoke odası bunların başında geliyor. Canları istediğinde mısır patlatıp güzel bir film izlemek isterlerse de özel sistemli sinema salonu onları bekliyor. NOVU'da fotoğraf stüdyosu bile unutulmamış. Bunların yanında gençlerin spor da yapabilecekleri spor salonu, içindeki oyuncuyu, konuşmacıyı ortaya çıkarabilecekleri amfi tiyatrosu, ortak sosyalleşme alanları, bilardo, langırt ve masa tenisi oynayabilecekleri alanlar da NOVU'nun içinde yer alan diğer olanaklar olarak ön plana çıkıyor.

NOVU'NUN KAPISI KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİLERE AÇIK
NOVU, bir öğrenci rezidansı ve sadece üniversite öğrencileri kalabiliyor. Erkekler ve kızlar içinse farklı bloklar yer alıyor. NOVU'nun biri 432 yataklı kız öğrenci rezidansı, diğeri 405 yataklı erkek öğrenci rezidansı olmak üzere iki ayrı bloğu var. Sosyal alanlar ise bu iki bloğun ortak kullanım alanları olarak kullanılıyor. NOVU'da tek kişilik, iki kişilik ve dört kişilik olmak üzere farklı oda seçenekleri bulunuyor. Bu odaların her birinde yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, ekstra depolama alanı ve buzdolabı yer alıyor. Her öğrencinin dolabında özel eşyalarını koyması için kendisine ait kilitli kasa da NOVU'nun standartları arasında.

FATURA ÖDEMEK YOK
NOVU'da su, ısınma, elektrik, temizlik ve tabii ki hızlı internet için ekstra bir para ödenmiyor. Çünkü tüm bu hizmetler ve daha birçoğu NOVU'nun aylık ödemesine dahil. Yani anlayacağınız ayda 920 TL'den başlayan fiyatlarla NOVU'da kalanların fatura ödeme derdi yok.

KAYITLAR BAŞLADI
NOVU'nun ilk projesi NOVU Merter, birçok üniversitenin tam ortasında ve 290.000 öğrencinin okullarına 20 dakikada ulaşabileceği merkezi bir lokasyonda yer alıyor. Eylül döneminde öğrencilerin yaşamaya başlayacağı NOVU Merter için ön kayıtlar başlamış durumda. NOVÜ hakkında tüm detaylar web sitesinde yer alıyor, novu.com.tr sitesine girilerek veya 444 9 633 numaralı iletişim merkezi aranarak ön kayıt için bilgi alınabiliyor.

Habertürk Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181