Nidapark Ayyıldız projesi nerede? İşte lokasyonu...
Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan Nidapark Ayyıldız projesi İstanbul’un Avrupa yakasında konumlanıyor. Detayların henüz açıklanmadığı Nidapark Ayyıldız projesinde güncel lokasyon bilgisi yayınlandığı zaman EmlakSayfası.com.tr adresinde yer alıcak.

Lokasyonu ile dikkat çeken Nidapark Ayyıldız projesinin daire tipleri, metrekareler ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Planlanma aşamasında olan Nidapark Ayyıldız projesi markalı konut projesi olarak inşa ediliyor. Lüks rezidans dairelerin bulunacağı Nidapark Ayyıldız projesinde cadde dükkanlar da yer alacak.

Tahincioğlu, Leed Gold Sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidakule Levent’in yanı sıra konut projeleri Nidapark Kayaşehir, Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe’de inşaatlar devam ediyor.

Nidapark Ayyıldız projesi fiyat? Tıklayınız.

Nidapark Ayyıldız projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Nidapark Ayyıldız projesi iletişim!
Web: www.tahincioglu.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181