Nidapark Denizatı Zeytinburnu'nda yükselecek!
Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan Nidapark Denizatı projesi İstanbul Zeytinburnu'nda yükselecek.

340 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Nidapark Denizatı projesi karma konsepte sahip olacak. Sektörde adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Denizatı projesi kentsel dönüşüm çerçevesinde tasarlanacak.

'Nidapark' markalı konut projelerinin en yenilerinden olan Nidapark Denizatı projesi henüz geliştirme aşamasında. İnşa edildikten sonra lokasyonu ile de dikkat çekmesi beklenen Nidapark Denizatı projesinin detayları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Nidapark Denizatı projesinin tasarımını Aukett Swanke Mimarlık gerçekleştirdi.

Nidapark Denizatı teslim tarihi? Tıklayınız.

Nidapark Denizatı fiyat? Tıklayınız.

Nidapark Denizatı iletişim!
Web: www.tahincioglu.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181