Nivo Ataköy, lansmana özel 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satışa çıktı!
Cathay Group, Körfez sermayeli ortağı Liderlik Development ile Nivo Ataköy projesini 175 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Lansmana özel 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satışa çıkarılan konutların 2018'in sonunda tamamlanması hedefleniyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Projemiz, Ataköy'de çok kıymetli ve her geçen gün değerlenecek bir arazi üzerinde konumlanıyor. Dünya çapında ses getireceğini düşündüğümüz Nivo Ataköy yatırımcısına da kazandıracak. Projemizin bugünden itibaren iki yıllık süreçte en az yüzde 50 prim yapacağını düşünüyoruz. Yaşamak için de yatırım için de doğru adres Nivo Ataköy olacak" dedi.

350 MİLYON DOLARLIK HASILAT
Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, şöyle konuştu: "İnşaatı yüzde 35 oranında tamamlamış durumdayız. Kampanya kapsamında 2 yıl ödeme erteleme imkânı veriyoruz. Evinizi alıyorsunuz ve 2019'da ödemeye başlıyorsunuz. Ayrıca yüzde 50 kredi desteği seçeneği de var. Nivo Ataköy'de toplam hasılatın 350 milyon doları bulacağını öngörüyoruz. Teslim tarihini 2018 sonu olarak telaffuz ediyoruz ama tüm planlamalarımızı bu tarihten 3 ay önce teslim edecekmiş gibi yaptık."

TÜRKİYE'YE GÜVENİYORUZ
Liderlik Development Yönetim Kurulu Başkanı Imad Shanan, "Türkiye'ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz" dedi. Türkiye'nin hızla büyüdüğüne dikkat çeken Liderlik Development Genel Müdürü Mounis Akkad ise "Ülkede Türk ortaklarımızla birlikte yatırımlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

490 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
Çobançeşme'de Ankara Yolu üzerinde konumlanan Nivo Ataköy, 12 bin 689 metrekare arsa üzerinde, 17 katlı iki blokta 314 konut ve 73 mağazadan oluşuyor. 52 ila 145 metrekare arası değişen 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor. Konutların fiyatları 490 bin TL'den başlıyor, maksimum fiyat ise 1 milyon 500 bin TL. Ticari ünitelerin fiyatı ise 1 milyon 100 bin ila 10 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181