Nivo Ataköy Satış Ofisi!
İstanbul'un değerlenen semtlerinden Ataköy'de inşa edilecek Nivo Ataköy projesinin Satış Ofisine 0212 244 45 45 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

310 konut ve 70 ticari üniteden oluşan Nivo Ataköy projesi 25 yıllık tecrübesi ile yeni bir proje inşa eden Cathay Group'un Suriyeli ortağı Liderlik Development ile birlikte hayata geçirdiği  bir proje olarak dikkat çekiyor. 175 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen Nivo Ataköy projesinin 1+0, 1+1, 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

17 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan Nivo Ataköy projesi 15.000 metrekare arsa alanına sahip. Sosyal  alanlara yer verilmesi planlanan Nivo Ataköy projesinin hemen yanı başında, projenin mimarisiyle bütünlük içinde, kamunun kullanımına açık yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde park alanı oluşturulacak. 

Nivo Ataköy daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Nivo Ataköy Satış Ofisi iletişim!
Web: nivoatakoy.net

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181