Nivo İstanbul'da hedef orta ve üst gelir!
Uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştiren Cathay Group, sektördeki 25 yıllık tecrübesinin ürünü yeni markası Nivo'yu ve Basın Ekspres'te hayata geçirmeye başladığı Nivo İstanbul projesini tanıttı. Cathay Group'un Suudi Arabistanlı ortağı Neba AŞ ile ortaklaşa yaşama geçirdiği Nivo İstanbul, 42 bin metrekare alan üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

1.404 konut var

6 blok halinde yükselen Nivo İstanbul projesi toplam 1.404 birimden meydana geliyor. 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nivo İstanbul projesinin lbloku serviced apartments, 2 bloku home ofis ve 2 bloku konut bloğu olarak yükseliyor. Nivo İstanbul'da 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri var. 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin TL'den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL'den başlıyor.

Orta ve üst gelir

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Neba Yönetim Kurulu Üyesi ibrahim Alomary ise istani bul'un kentsel dönüşümle daha da güzelleşeceğini belirtti.

Vatan Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181