Nlive Bahçeşehir Satış Ofisi!
4000 metrekare arsa alanında inşa edilen Nlive Bahçeşehir projesinin Satış Ofisi açık adresi, Aşık Veysel Mah. Atatürk Bulvarı No: 16 Esenyurt/İstanbul.

21 katlı tek rezidans kulesi şeklinde tasarlanan Nlive Bahçeşehir projesi Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1 ve loft daire seçenekleri bulunan Nlive Bahçeşehir projesinde daire büyüklükleri 86 ila 162 metrekare arasında değişiyor. 98 daireden oluşan Nlive Bahçeşehir projesi Esenyurt Bahçeşehir'de yükseliyor. 


Nlive Bahçeşehir projesinde 98 adet dairenin yanı sıra 6 adet dükkan da yer alıyor. 18 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Nlive Bahçeşehir projesinde 2+1'ler 86-97 ve 135 metrekare, 3+1'ler ise 162 metrekare olarak alıcılarını bekliyor. Sosyal alanlara sahip Nlive Bahçeşehir'de içerisinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, cafe, duş alanlarının yanı sıra buhar banyosu ve sauna’da yer alıyor.

Nlive Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Nlive Bahçeşehir Satış Ofisi iletişim!
Telefon: 444 4 027
Web: www.nlivebahcesehir.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181