Nurol Park sakinleri 'yaza merhaba' dedi!
Kalite ve güven esaslarını üstün mühendislik tecrübesiyle birleştiren, tüm projelerinde odağına insanı alan Nurol GYO, İstanbul’un kalbinde yaşama kapılarını açan Nurol Park projesinde yaza merhaba dedi. Yaklaşık 420 Nurol Park sakini ve misafirinin katıldığı yaza merhaba partisi, modern zamanın en büyük ihtiyaçlarından ve kültürümüzün köklü miraslarından biri olan ‘komşuluk’ değerini var etmeyi ve sürekliliğini sağlamayı hedefleyen bir Nurol Çözümü ve Nurol sakinlerinin sosyal kulübü ‘N-Connect’ kapsamında gerçekleştirilen ilk etkinlik oldu

Köklü kurum kültürü ve 50 yılı aşkın deneyimi ile gayrimenkul sektöründe ilk günkü hizmet tutkusunu sürdüren Nurol GYO, Yenibosna’da TEM ve – E5 aksları üzerinde konumlanan, yaklaşık 1.200 konut, Türkiye’nin ilk designer outleti, Oasis Designer Outlet bulunduran ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Nurol Park’ta Yaza Merhaba dedi.

Hayata geçirdiği projeleriyle toplumda, bireylerde fiziksel ve ruhsal iyi olma hali var etmeyi ve bunu sürekli kılmayı hedefleyen Nurol GYO, katılımcıların büyük ilgi gösterdiği yaza merhaba partisi sayesinde insan odaklı yaklaşımıyla gerçekleştirdiği Nurol Çözümlerinden aynı zamanda Nurol sakinlerinin sosyal kulübü N-Connect’in ilk etkinliğini de Nurol Park’ta düzenlemiş oldu.

Kaliteli projeler geliştirmenin yanı sıra teslim sonrasında projelerinde oluşacak kültürü de önemseyen Nurol GYO, aynı yaşam alanını paylaşan ev sahiplerinin paylaşımlarını arttırmak ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla kurduğu N-Connect kapsamında ilerleyen dönemlerde hobi buluşmaları, sosyal yardımlaşma organizasyonları, eğitimler, eğlenceli etkinlikler düzenleyecek.

N-Connect ile özlenen ve sıcak mahalle hayatını anımsatan ‘komşuluk’ bağları yeniden hayat bulacak!
Nurol Park’ta gerçekleştirilen yaza merhaba partisi ile N-Connect’e güzel bir başlangıç yapan yaklaşık 420 Nurol davetlisi gün boyunca havuz başında, canlı Latin müzikleri eşliğinde gönüllerince eğlendi. Açık havada, çimenlerin üzerinde dostlarıyla ve sevdikleriyle birlikte unutulmayacak anılar oluşturan misafirler, Nurol GYO’nun iş ortaklarından Yeryüzü Derneği’nden bir sürdürülebilir yaşam öğretisi olan permakültür hakkında bilgi aldı. İlerleyen dönemde Nurol Park ve Nurol Tower projelerinde Yeryüzü Derneği tarafından düzenlenecek eğitimlerin kayıtları etkinliğe katılanların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181