Nurol Park'ta 0,59 faiz fırsatı!
Nurol Park’ın özel dünyasında, avantajlı seçeneklerle ev sahibi olma imkanı devam ediyor. İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres’in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan ‘geleneksel mahalle yaşamı’ ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor. Loft, rezidans ve tower daireleri, modern ofisleri, geleneksel sokak yaşamından esinlenen alışveriş alanları ve geniş peyzaj alanlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Avantajlı seçeneklerle Nurol Park’ın özel dünyası sizleri bekliyor
Nurol GYO, hayatın merkezinde bir yaşam sunan projesi Nurol Park’ta eşsiz fırsatlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranlarıyla hayallerinizdeki eve kavuşma imkanı sunuluyor.

Yeni bir cazibe merkezi olacak
İstanbul’da yeni bir cazibe merkezi oluşturacak olan Nurol Park, bölgenin değerinin yükselmesine de güçlü katkı sağlayacak. Nurol Park’ta iş, yaşam, alışveriş, spor ve peyzaj alanları mükemmel bir uyumla bir arada olacak. Nurol Park sakinleri dilerse ev ve ofisini aynı yaşam alanına taşıyabilecek, samimi bir mahalle ortamında komşuları ve dostlarını ağırlayabilecek, yeşillikler içinde yürüyüşler ve spor aktiviteleri gerçekleştirerek sağlıklı bir hayatın keyfini yaşayacak.

Sokak mağazalarında alışveriş keyfi iki adım uzaklıkta
Nurol Park, ziyaretçilere de açık olan sokak mağazaları ile cıvıl cıvıl bir alışveriş ortamı sunuyor. AVM’lerin boğuculuğu ve sıkıcılığından hoşlanmayanlar için açık havada özel bir alışveriş alternatifi sunan Nurol Park, ticari üniteleriyle her ihtiyacı karşılayacak. Ayrıca gözde restoran ve kafeler, Nurol Park sakinlerinin ve ziyaretçilerin hizmetinde olacak.

Kolay ve modern ulaşım imkanı
E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde bulunan Nurol Park prestijli konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi’nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park’ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181