Ödül İstanbul projesinde kredisiz 60 ay vade kampanyası!
2 bin 683 daire ve 102 ticari üniteden oluş​an Ödül İstanbul projesinde şirket binyesinde 60 ay vade seçeneğinin yanı sıra yüzde 5 peşinat imkanı da bulunuyor.

41 katlı 8 blok olarak tasarlanan Ödül İstanbul projesinde 1+1 daireler 64 ila 95 metrekare, 2+1 daireler 102 ila 146 metrekare ve 3+1 daireler ise 160 metrekare olarak tasarlanıyor. 39 bin 561 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ödül İstanbul projesi toplam 2785 üniteden oluşuyor. 

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Ödül İstanbul projesinde yeşil park alanları, fitness salonu, resepsiyon hizmeti, yüzme havuzu, güzellik salonu, 7/24 güvenlik hizmeti, tenis kortu, oyun parkı, açık/kapalı otopark, futbol sahası, çocuk kulübü, mağaza & dükkanlar, basketbol sahası, parti salonu, cafe & restaurantlar bulunuyor.

Ödül İstanbul projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Ödül İstanbul projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ödül İstanbul projesi iletişim!
Web: www.odulistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181