Olimpa Park Plus'ta daire fiyatları 685.000 TL'den başlıyor!
Gerçekleştirdiği bütün projeleri büyük talep gören Fuzul Yapı'nın Olimpa Park Plus Projesi evsahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. 3. Havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kanallstanbul gibi mega projelerin kesişim aksında konumlanan Başakşehir'de inşa edilen proje, her geçen gün değer kazanmayı sürdürüyor. 15 ve 16 katlı bloktan oluşan projede yer alan 124 dairenin büyüklükleri 134 m2199 m2 arasında değişirken 3+1, 4+1 daire seçenekleri de bulunuyor.

Daire fiyatlarının 685.000 TL'den başladığı proje, yüzde 90 tamamlandı. Mayıs 2016'da teslim edilmesi planlanan Olimpa Park Plus'ta satışlar da hızla devam ediyor. Geliştirdiği nitelikli projelerin yanısıra sunduğu cazip ödeme koşullarıyla da binlerce aileyi evsahibi yapan Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Olimpa Park Plus Projesi'nde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı. Bir diğer anlamıyla ev sahibi olmak isteyenler, satın alacakları evi Mayıs ayında kiraya vererek, taksitlerini kiracısının ödeyeceği bir modeli kendileri geliştirebilecekler.

Olimpa Park Plus'tan evsahibi olmak isteyenler, satış ofisini ziyaret ederek bütçelerine göre düzenlenen ödeme koşullarıyla diğer seçenekleri de değerlendirebilecek. Geliştirdikleri ödeme modelleriyle kiracı olup kendi evinde yaşamak isteyenler ya da geleceğe yatırım yapmak isteyen fakat özellikle konutunu teslim almak için uzun süre beklemek istemeyen her aile, Olimpa Park Plus'ta ayrıcalıklı bir yaşama cazip imkanlarla sahip olabilecek.

Kobi Efor Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181