Olimpa Park Plus'ta faizsiz 60 ay vade fırsatı!
3. Havaalanı, Kuzey Marmara otoyolu ve Kanalİstanbul gibi mega projelerin kesişim aksında konumlanan Başak sehir'de inşa edilen proje, her geçen gün değer kazanmayı sürdürüyor. 15 ve 16 katlı bloktan oluşan projede yer alan 124 dairenin büyüklükleri 134 m2-199 m2 arasında değişirken, 3+1,4+1 daire seçenekleri de bulunuyor.

Daire fiyatlarının 685.000 TL'den başladığı proje, yüzde 90 tamamlandı. Mayıs 2016'da teslim edilmesi planlanan Olimpa Park Plus'ta satışlar da hızla devam ediyor. Fuzul Yapı, Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi'nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı. Bir diğer anlamıyla ev sahibi olmak isteyenler, satın alacakları evi Mayıs ayında kiraya vererek, taksitlerini kiracısının ödeyeceği bir modeli kendileri geliştirebilecekler.

Vahdet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181