Olimpa Park Plus'ta takas fırsatı!
Yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 JL yılından itibaren inşaat sektöründe yatırımlar yapan Fuzul Yapı, İstanbul Başakşehirde Olimpa Park Plus Projesinde takas yöntemiyle tarihi bir kampanya başlatarak farklı bir kampanyaya imza attı. Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olmak isteyenler, satin alacağı daire bedelinin yüzde 50sini geçmemek kaydıyla İstanbul sınırındaki krediye uygun daire, iş yeri, ofis ve araçlarını peşinat yerine vererek Başakşehirin ayrıcalıklı projesi Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olabilecek.

30 EYLÜL SON TARİH
Tarihi Takas Kampanyasında alım işlemlerinde vatandaştan düşünen Fuzul Yapı, kullanıcı aleyhine değer kaybı olmaması için daireye güncel ekspertiz yaptırarak bu bedel üzerinden alacak Kalan daire bedeli ise 10 yıl vadeyle almak mümkün olabilecek. Takas yapılacak daire, satın alınacak daire bedelinin yüzde 50 peşinatı yerine geçecek. Kampanya 30 Eylüle kadar devam edecek.

KİRA ÖDER GİBİ
Türkiyede markalı konutların yüksek fiyatlarda aha bulduğunu belirten Fuzul Grup 'Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, "Özellikle arsa maliyetleri nedeni ile son dönemde tercih edilen markalı konutlan almak vatandaşlarımız için çok kolay değil. Emlak Konut GYO nun ve GYODER'in yaptiklan kampanyalar sektörde moralleri yükseltti. Biz de Olimpa Park Plus projesinde, ev sahibi olmak isteyenleri hedefledik ve çok avantajlı bir kampanyaya çıkıyoruz, sektördeki olumlu havayı devam ettirme niyetindeyiz. Kampanya ile birlikte konut stoklarımızı eriteceğiz. Fuzul Yapı olarak 2017 yılında yeni 2 bin konutla yatırıma devam edeceğiz" dedi.

MERKEZİ LOKASYON
Merkezi konumu nedeniyle ulaşım sorunu olmayan Olimpa Park Plus, şehrin karmaşasından uzak sosyal bir yaşamınız olmasını sağlıyor. Yapımı devam eden 3. Köprü çevreyolu bağlantılarına ve yapılacak olan 3. Havalimanına oldukça yakın bir konumda yer alan proje, kafeteryası, Türk hamamı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanlan, otoparkı ve yeşil alanlanyla şehrin karmaşasından uzak, size özel bir yaşam alam sunuyor. Başakşehir'in merkezinde yer alan Olimpa Park Plus'ın yapımı devam ediyor. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VİTRİNE ÇIKIYOR
FUZUL Grup yıl sonunda 2 bin yeni konutu satışa çıkarmayı hedefliyor, istanbul Gaziosmanpaşa'da 350 milyon liralık ilk kentsel dönüşüm projesinin lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Basın toplantısında ayrıca Başakşehir'de yabancı ortaklı 1,4 milyar liralık dev proje ve grubun yeni yatırımları ile konut stratejileri anlatılacak. Basın toplantısına Fuzul Grup Yönetim Kurulu BaşkanıMahmut Akbal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal katılacak. 

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181