Olimpa Park Plus'ta teslimler başladı!
Yaşanılabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapan Fuzul Yapı Başakşehir'de "Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpa Park Plus ve Vadiyaka projeleriyle binlerce aileyi ev ve iş yeri sahibi yapmaya devam ediyor.

Olimpa Park'ın ikinci etabı Olimpa Park Plus'ta şimdi teslim heyecanı yaşanıyor. Bu ay başlayan teslimlerle Olimpa Parkda yaşam da hız kazandı. Olimpa AVM'ye komşu Olimpa Park Evleri, Başakşehir'in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor. Merkezi konumu sayesinde ulaşımı da son derece rahat olan Olimpa Park Plus, aynı zamanda şehrin karmaşasından uzak hissettiren dingin bir atmosfer sağlıyor.

Milat Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181