Olive Sarıyer Evleri teslim tarihi!
İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri teslim tarihi Aralık 2017 olarak planlanıyor.

Yapıdem Gayrimenkul imzasıyla 4+1 dairelerden oluşan Olive Sarıyer Evleri projesi 20 adet daireden oluşuyor. Güneye bakan ön cephede hiçbir zaman kapanmayacak doğa manzarasının bulunduğu Olive Sarıyer Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 220 metrekare ila 240 metrekare arasında değişiyor.

Modern ve ferah peyzaj tasarımına sahip olan Olive Sarıyer Evleri projesinde bahçe dublekslerinde daire sahiplerinin özel kullanımına ayrılmış bahçeler bulunuyor. 3 bin 300 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Olive Sarıyer Evleri projesinde site içi yürüyüş yolları, her daireye en yakın konumda 2 araçlık kapalı otopark alanı, ön cephede hem açık hem kapalı olarak kullanılabilen yerden ısıtmalı geniş balkonun yanı sıra üst katlarda teraslar, çok amaçlı salon, bisiklet parkurları, çocuk oyun bölümleri ve çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, açık fitness salonu, her daire için 4 metrekarelik depo yer alıyor.

Olive Sarıyer Evleri iletişim!
Adres: Maden Mahallesi Yunus Emre Caddesi Firuzan Sokak No:1 PK 34450 Zekeriyaköy - Sarıyer / İstanbul
Telefon : 0(212) 218 4646
Web: www.olivesariyer.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181