Ön talep toplayan İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri!
Yakın zamanda resmi satış süreçleri başlayacak olan pek çok projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. Ön talepte bulunanlar için satış öncesi indirimli fiyat avantajı sunan Avrupa Yakası konut projeleri şöyle:

DKY Cadde Çeliktepe
DKY İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek DKY Cadde Çeliktepe projesi ön talep topluyor. Avrupa Yakasındaki kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan DKY Cadde Çeliktepe projesi ticari alan ve rezidanslardan oluşuyor. Modüler yapı ve modern mimariye sahip olan DKY Cadde Çeliktepe projesi 1+1'den 3+1’e kadar farklı daire tipleri içeriyor.

DKY Cadde Çeliktepe ön talep formu için tıklayınız.

Almina Tower İstanbul 
Esenyurt'ta yükselen Almina Tower İstanbul projesi ön talep topluyor. Fant Mimarlık tasarımı olan Almina Tower İstanbul projesi Mutlu İnşaat ve Quattro Proje ortaklığı imzası taşıyor. 27 katlı tek blokta 207 adet konuttan oluşan Almina Tower İstanbul projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire alternatifleri bulunuyor. 

Almina Tower İstanbul ön talep formu için tıklayınız.

MOD Bahçelievler 
Az katlı ve yatay bloklar şeklinde inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. 3 blokta 84 daireden oluşan MOD Bahçelievler projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyen MOD Bahçelievler projesinde her katta en fazla 4 daire bulunuyor.

MOD Bahçelievler ön talep formu için tıklayınız.


Demir Anatolia
Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde hayata geçirilen Demir Anatolia projesi ön talep toplamaya devam ediyor. 8 blokta 680 daire şeklinde tasarlanan Demir Anatolia projesinde 28 adet villa, 57 ticari ünite bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 3,5+1 daire tiplerine sahip Demir Anatolia projesi 95 bin 730 metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Demir Anatolia ön talep formu için tıklayınız.

Bakırköy City 2
4 bin 448 metrekare alan üzerine inşa edilen Bakırköy City 2 projesi ön talep topluyor. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bakırköy City 2 projesi Avrupa Yakası Bakırköy'de yükselecek. Bakırköy City 2 projesi 5 blokta 62 daire ve 12 ticari alandan oluşuyor. 2+1, 3+1, 5+2, 6+2 daire tiplerinden oluşan Bakırköy City 2 projesinde metrekare büyüklükleri 107 ila 350 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City 2 ön talep formu için tıklayınız.


Nef Bahçelievler
Mes Turkuaz'ın planladığı Bahçelievler projesine Timur Gayrimenkul'ün ortak olmasıyla hayata geçirilecek Nef Bahçelievler projesi ön talep topluyor. 1000'den fazla konut yer alma planlanan Nef Bahçelievler projesinde başta Foldhome olmak üzere Nef buluşları kullanılıyor. Nef Bahçelievler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Nef Bahçelievler ön talep formu için tıklayınız.

Botel Güneşli
100 bin metrekare inşaat alanında Gül Proje imzasıyla hayata geçirilecek Botel Güneşli projesi ön talep topluyor. Basın Ekspres'te, Holiday Inn Otel'in hemen yanında bulunan Botel Güneşli projesi 19 ve 29 katlı iki blok olarak tasarlanıyor. Botel Güneşli projesi 658 rezidans ve 41 cadde mağazasından oluşuyor. Botel Güneşli projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Botel Güneşli ön talep formu için tıklayınız.

Büyükyalı İstanbul
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul ön talep toplamaya devam ediyor.İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda, toplam 111 dönümlük arazide yükselecek olan Büyükyalı İstanbul projesinde ilk etapta satışa çıkacak 452 ünite yer alıyor.

Büyükyalı İstanbul ön talep formu için tıklayınız.

Mod İstanbul
Kâğıthane’de konumlandırılan Mod İstanbul projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Mod İstanbul ön talep formu için tıklayınız. Ortadoğu Grup tarafından 3 bin 900 metrekare alanda inşa edilen Mod İstanbul projesi 110 daire şeklinde tasarlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Mod İstanbul projesinin yüzde 78’i açık ve yeşil alana ayrılıyor.

Mod İstanbul ön talep formu için tıklayınız.

Metrohome Suites Residence
Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projesi lansman öncesinde sunulan fırsatlar için ön talep toplamaya devam ediyor. Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan projesi 112 bin metrekarelik arsada inşa ediliyor. 1.500 daire ve 110 mağazadan oluşan Metrohome Suites Residence projesinde 1+1 ve 2+1 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Metrohome Suites Residence ön talep formu için tıklayınız.

Self İstanbul
Karden İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Self İstanbul projesi ön talep topluyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı Self İstanbul projesi bulunduğu lokasyon itibariyle dikkat çekiyor. Avrupa yakası'nda konumlanan Self İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Self İstanbul ön talep formu için tıklayınız. 

Makyol Santral Residence ve AVM
Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Makyol Santral Residence ve AVM projesinde ön talep toplanıyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Makyol Santral Residence ve AVM projesi 20 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor. Toplam 435 konutun bulunduğu Makyol Santral Residence ve AVM projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki 427 daire ve 8 teras villa alıcılarını bekliyor.

Makyol Santral Residence ve AVM ön talep formu için tıklayınız. 

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181