Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi!
Polat imzası ile yükselen ve Piyalepaşa’da 82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul projesinin Satış Ofisi açık adresi; İstiklal Mah. Piyalepasa Bulvarı 20/1A Beyoğlu İstanbul.

Stüdyo daireden 4+1 daireye kadar seçenek sunulan Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin metrekare büyüklükleri 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. Toplamda 760 daire ve 190 rezidans bulunan Piyalepaşa İstanbul projesindeki Alışveriş Sokağı 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğinde tasarlanırken, ulusal ve uluslararası 120 mağazadan oluşan 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul projesinin sosyal tesisinde, fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok imkân yer alıyor.

4 katlı, 3 bin 900 araçlık bir otopark bulunan Piyalepaşa İstanbul projesi konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlanıyor. Yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunan Piyalepaşa İstanbul projesinde çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim? Tıklayınız.

Piyalepaşa İstanbul nerede? Tıklayınız.


Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi iletişim!
Telefon: 0 850 622 04 04 - 0 212 212 04 04
Web: piyalepasa.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181