Plus Residence'da yüzde 30 indirim avantajı!
Propa İnşaat imzası ile Zincirlikuyu’da yükselen Plus Residence lüks, konfor ve kaliteyi aynı anda sunuyor. Hayatı kolaylaştıracak detaylarla donatılmış 38 dairenin yer aldığı proje gerek konumu gerekse de sahip olduğu özelliklerle yoğun ilgi görüyor. Bu yılın sonunda teslim edilecek projede dairelerin yüzde 30’u şimdiden sahiplerini buldu. Plus Residence’da daireler yüzde 30 indirimle 875.000 Türk Lirası’ndan başlıyor.

İstanbul’un tam merkezinde Istanbloom, Zorlu Center, Astoria gibi alışveriş ve yaşam merkezlerine komşu, Levent Büyükdere Caddesi, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde bulunan Plus Residence’da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Dairelerin büyüklükleri ise 69 ile 156 metrekare arasında değişiyor.

A Plus bir yaşam vadeden projede dünyaca ünlü markaların ürünleri kullanılıyor. Miele, Nolte ve Gaggenau gibi özel markaların tercih edildiği Plus Residence’da ankastre beyaz eşyalar anahtar teslimine dahil ediliyor.

Bahçe peyzajı ve terasları, terasta yer alan panoramik manzaralı yüzme havuzu, spor salonunun yanı sıra pilates ve yoga stüdyosuna sahip olan projede daire sahipleri kendilerini ayrıcalıklı bir yaşamın içinde hissedecek. Farklı büyüklüklerdeki ve tam donanımlı toplantı odaları verimli bir çalışma ortamı sağlarken stresten arınmak için SpA, terapi, masaj ve bakım hizmetleri veriliyor. Rezidans sahiplerine günün her anında kusursuz hizmet verebilmek için 7 gün 24 saat concierge ve Plus House Car özel şoförlü transfer hizmetleri de bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181