Qent İstinye'ye "En İyi Konut" ödülü!
Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul’ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Dubai’de her yıl düzenlenen Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu.

21 yaşam ünitesinden oluşuyor
Eski İstanbul Konaklarına yeni bir mimari yaklaşım getiren Qent İstinye, Boğaziçi arka görünüm kurallarına uygun, öncelikle siluetin korunmasını öngören ve özellikle Boğaz’la bütünleşmiş ev ve yaşam kültürünü referans alan çağdaş bir konut ve mimarlık anlayışı ile planlandı. Boğaz’a ve İstinye yokuşuna bakan manzaraya sahip ödüllü proje, eski İstanbul konaklarında olduğu gibi ortak ve yine de müstakil konut yaşamı koşullarını günümüze taşıyor.

Çevre ile uyumlu az katlı, 3 blok ve her biri kendine özel 21 yaşam ünitesinden oluşan Qent İstinye’de; ferah, yüksek tavanlı, güneş ışığı ve manzaradan optimum yararlanan, doğayla içiçe,1+1’den 5+1’e kadar farklı yaşam ihtiyaçlarına cevap veren daireler, lüks ve prestijin birleştiği butik konseptiyle İstanbul’da sakinleriyle buluşuyor.

Bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleri ayrıcalıklı konutlardan 8’inin satışı halen devam ediyor.

Milliyet
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181