Queen Central Park Bomonti'de lansmana özel fiyat!
Sinpaş GYO, 1 milyar 250 milyon değerindeki projesine, İstanbul'un en değerli ve köklü semtlerinden Şişli-Bomonti'de başladı. Queen Central Park Bomonti, özellikle yüksek nitelikli mimarisi, peyzajı ve devasa parkıyla şehrin kıyılarına kaçan geniş aileleri yeniden şehrin merkezine taşıyacak. Yüksek kira getirisiyle avantajlı yatırım fırsatı da sunan Queen Central Park Bomonti, sağladığı Highlife yaşam tarzıyla Sinpaş GYO'nun başyapıtı olacak.

42. yılını kutlayan Sinpaş GYO'nun beklenen projesi Queen Central Park Bomonti başladı. Taçlandırılmış mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgeleri arasında yer alacak proje, nitelikli ofis ve konut projelerinin yükseldiği Bomonti'de, bölgeye değer katan yeni nesil projelerin en çarpıcı örneği.

SİNPAŞ FARKIYLA ŞEHRİN İÇİNDE ŞEHİRDIŞINDA YAŞAMANIN KONFORU
İstanbul'un modern, seçkin ve tarihi dokusu özenle korunarak hızla yenilenen semti Bomonti'de yükselen Queen Central Park, şehrin nabzını tutan kültür ve sanat merkezlerine, köklü ve saygın eğitim kurumlarına, ticaret ve alışveriş merkezlerine yakın lokasyonu ve premium standartta sunduğu farklılıklarla ailelerin tercih ettiği bir rezidans olacak. 1 milyar 250 milyon değerindeki proje, Avrupa'nın en büyük kongre oteli Hilton Bomonti'ye, ekolojik pazara, kafe ve rest oranlarıyla İstanbul'un yeni sosyal merkezi Bomontiada'ya da yürüme mesafesinde.

KRALİÇELERE LAYIK BİR YAŞAM
Proje, kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkıyla yeşillikler içinde güvenle yaşanabilecek benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. 26.000 metrekarelik bir alanda yükselen proje, yüksek güvenlik anlayışı ve konfor standartlarını yeniden tanımlayarak oluşturduğu premium hizmetleriyle ön plana çıkan Highlife temalı evleriyle dikkat çekiyor. Bir yandan Boğaz'a, bir yandan tarih ile geleceği buluşturan Tarihi Yarımada'ya hâkim konumuyla öne çıkan Queen Central Park, huzuru ve konforu sunmasının yanı sıra ailelerin de tercih edebileceği bir proje olmasıyla fark yaratıyor.

YÜKSEK KİRA GETİRİSİYLE CAZİP YATIRIM FIRSATI
Gayrimenkul sektörünün yeni yıldızı Bomonti, son yıllarda yatırımcıların da oldukça dikkatini çekiyor. Bölgede, gayrimenkul şirketlerinin yüksek nitelikli konut ve ofis projeleri semtin çehresini değiştiriyor. Eski bira fabrikasının konumlandığı arsa üzerine inşa edilen Bomonti Uluslararası Kongre Merkezi de bölgedeki canlanmaya büyük katkı sağlıyor. Queen Central Park, her geçen gün değer kazanan Bomonti'nin merkezindeki avantajlı lokasyonu, Highlife konsepti, dev şehir parkı ve geniş balkonları gibi farklı nitelikleriyle de yüksek kira getirişi olan cazip bir yatırım firsatı.

LANSMANA ÖZEL FİYAT AVANTAJI
Sinpaş GYO, Queen Central Park için müşterilerine, büyük miktarlarda peşin ödeme yapmadan, aylık kazançlarına uygun ödeme planlarıyla gayrimenkul sahibi olma fırsatı sunuyor. Lansmana özel olarak %10+%5 fiyat avantajıyla 40 aya kadar taksit imkânı sunulan Queen Central Park'ta satışlar devam ediyor.

BAŞYAPIT OLACAK
Sinpaş Genel Müdürü Seba Gacemer, Queen Central Park Bomonti projesinin Sinpaş'm imzasını taşıyacak bir başyapıt olacağını söyledi: "Queen Central Park Bomonti ile şehir hayatına bakış açınızı kökten değiştirecek bir rezidans projesine imza atıyoruz. Burada hem parkın hem şehrin panoramik manzarasının keyfini yaşayacak, havasını doyasıya içinize çekeceksiniz. Tüm evlerin buluşma noktası 48. kattaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge, tüm bu güzellikleri taçlandıracak. Üstelik birkaç dakikada Boğaz'a, TEM'e ve köprü bağlantı yollarına ulaşabilecek kadar yakınız. Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi hem iş hem eğlence merkezlerine dakikalar içinde ulaşmak, İstanbul'da yaşayan herkesin ortak beklentisi..."

AİLELER ŞEHRİN MERKEZİNE TAŞINIYOR
Seba Gacemer, Queen Central Park Bomonti'nin pek çok özelliğiyle şehrin göbeğindeki en nitelikli proje olduğunu söyledi. Gacemer şöyle devam etti: Şehir merkezinde yaşamayı arzu eden üst gelir grubuna aile yaşantısını en güzel şekilde yaşayacakları ortamı sağladık. Özellikle Avrupa yakasında şehrin karmaşasında sıkışan aileler, daha ferah bir hayat sürmek için şehre uzak lokasyonlarda konforlu bir yaşam tercih ediyorlardı. Queen Central Park Bomonti, geniş terasları ve balkonları, 3,5+1, 4+1, 4,5+1 gibi birleştirilebilir ünite yapısı sayesinde bu ihtiyacı, şehrin tam merkezinde en konforlu biçimde sağlayacak. Kendine ait 10 bin metrekarelik parkı içinde tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekânları, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu ve güneşlenme teraslarıyla İstanbul'un kalbinde hem şehri hem doğayı doya doya yaşayabileceksiniz."

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181