Referans Başakşehir projesi Kiler GYO imzasıyla yükselecek!
İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Referans Başakşehir projesi Kiler GYO imzası ile yükselecek.

Markalı konut projesi üreticisi Kiler GYO'nun en yeni projelerinden biri olan Referans Başakşehir projesi 150 bağımsız birinden oluşuyor. 3 blok olarak tasarlanan Referans Başakşehir projesinde 87 adet konut ve 63 adet ticari ünite yer alıyor.

Referans markasının son projesi olan Referans Başakşehir projesinin ruhsatı alındı. Lokasyonu ile dikkat çeken Referans Başakşehir projesi daire tipleri, büyüklükleri ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle; 
“İstanbul İli,  Başakşehir  İlçesi, İkitelli Mahallesinde yer alan 1284 Ada, 2 Parsel arsa üzerinde yapılacak olan "Referans Başakşehir " projemize ait 3 blok üzerinde 87 konut ve 63 ticari üniteden oluşan toplam 150 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatları 30.06.2017 tarihinde alınmıştır.”

Referans Başakşehir projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Referans Başakşehir projesi fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181