SeaPearl Ataköy nerede?
Kuzu Grup imzası ile 127 bin 600 metrekare alanda yükselen SeaPearl Ataköy projesi Ataköy sahil yolunun 1 numaralı konumunda yer alıyor. 

İstanbul’un en seçkin semtlerinden Florya ve Yeşilköy’e komşu olan SeaPearl Ataköy, yaşam ve eğlence kompleksi Ataköy Marina’ya 3 dakika, popüler alışveriş merkezleri Aqua Florya, A-Plus, Galleria ve Capacity’e birkaç dakika mesafede bulunuyor. Kapalıçarşı, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı ve Ayasofya gibi turistik noktaların bulunduğu dünyaca ünlü tarihi yarımada ise SeaPearl Ataköy’den sadece 13 dakika mesafede konumlandırılıyor.

Asya ve Avrupa’yı deniz altından bağlayan Marmaray’ın yanı sıra, yapımı devam eden ve 15 dakikada Anadolu yakasına ulaşım sağlayacak Avrasya Tüneli, hızlı tren ve metro duraklarına yakınlığı, Atatürk Havalimanı’na sadece 6 dakikalık mesafesiyle SeaPearl Ataköy projesi, deniz, kara ve hava ulaşım ağlarının kesişme noktasında bulunuyor. 

İstanbul Bakırköy sahilinde yer alan SeaPearl Ataköy projesi 1.401 daire, 202 oda ve 62 rezidans içeren Jumeirah ultra lüks otelden oluşuyor. İki etaptan meydana gelen SeaPearl Ataköy projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Ayrıca SeaPearl Ataköy projesi toplamda 9 bloktan oluşuyor.

Sahile 1.200 metre kıyısı bulunan SeaPearl Ataköy projesinde %100 deniz manzaralı rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

33 dönümlük barok peyzaj alanı ile botanik park zenginliğine sahip SeaPearl Ataköy projesi her yaşta en keyifli aktiviteler için size mükemmel bir ortam sağlıyor. Tüm bloklarda yer alan spor salonlarının yanı sıra, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol sahası ile eğlence ve spor, SeaPearl Ataköy’de bir araya geliyor.

Açık ve kapalı yüzme havuzları, yoga ve pilates salonları ve en gelişmiş olanaklara sahip SeaPearl Ataköy projesinde 24 saat açık spor salonu da bulunuyor. SeaPearl Ataköy projesi hemen önünde yer alan sahil yolunda, bisiklet, yürüyüş ve koşu; denizde ise, kano, sörf, model tekne yüzdürme gibi aktiviteleri yapabileceğiniz bir ortam sunuyor.

SeaPearl Ataköy teslim tarihi için tıklayınız.

SeaPearl Ataköy fiyat bilgisi için tıklayınız.




SeaPearl Ataköy iletişim!
Adres: Ataköy Sahil Yolu No:1 Rauf Orbay Caddesi Bakırköy/ İstanbul
Telefon: 444 98 00
Web: www.seapearlatakoy.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181