SeaPearl Ataköy güncel fiyat!
Kuzu Grup imzası ile 127 bin 600 metrekare alanda yükselen SeaPearl Ataköy projesinde dairelerin metrekaresi 8 bin dolardan başlıyor.

1.401 daire, 202 oda ve 62 rezidans içeren Jumeirah ultra lüks otelden oluşan SeaPearl Ataköy projesi iki etaptan meydana geliyor. Toplamda 9 bloktan oluşan SeaPearl Ataköy projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor.

24 saat açık spor salonu da bulunan SeaPearl Ataköy projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, yoga ve pilates salonları ve en gelişmiş olanaklar da yer alıyor. SeaPearl Ataköy projesi hemen önünde yer alan sahil yolunda, bisiklet, yürüyüş ve koşu; denizde ise, kano, sörf, model tekne yüzdürme gibi aktiviteleri yapabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor. Kapalıçarşı, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı ve Ayasofya gibi turistik noktaların bulunduğu dünyaca ünlü tarihi yarımada ise SeaPearl Ataköy’den sadece 13 dakika mesafede konumlandırılıyor.

Sahile 1.200 metre kıyısı bulunan SeaPearl Ataköy projesinde %100 deniz manzaralı rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

SeaPearl Ataköy lokasyon bilgisi için tıklayınız.

SeaPearl Ataköy iletişim!

Adres: Ataköy Sahil Yolu No:1 Rauf Orbay Caddesi Bakırköy/ İstanbul
Telefon: 444 98 00
Web: www.seapearlatakoy.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181