Selenium Retro Ataköy'de yükseliyor!
Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Retro projesi İstanbul Ataköy'de yükseliyor. 

Konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşan Selenium Retro projesi 8 bin 600 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 47 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Selenium Retro projesinde konut bloğu Marmara Denizi'ne bakarken ofis bloğu da E-5 Karayolu’na bakıyor. 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin bulunduğu Selenium Retro'da daire büyüklükleri 68 metrekare ila 97 metrekare arasında değişiyor. Toplam 394 bağımsız bölüm bulunan Selenium Retro'da ofislerin yanı sıra 28 adet teraslı yatay ofislerin bulunacağı Retrofis’ler de yer alıyor.

LEED Sertifikalı olan Selenium Retro projesini cumbalar ve açık balkonları, modern rezidans anlayışı ile birleştiriyor. Yüksek tavanlı çalışma alanları ve yeşil bahçelerin bulunduğu Selenium Retro'da taze hava sistemi ve elektrikli araçlar için şarj istasyonları bulunuyor.


Selenium Retro teslim tarihi için tıklayınız.

Selenium Retro nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Selenium Retro daire fiyatları için tıklayınız.

Selenium Retro iletişim!

Adres: Ataköy 7-8-9-10. Mah. 26A/1 Bakirköy-İstanbul
Telefon: 0 (212) 661 01 16
Web: seleniumretro.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181