Selenium Retro'da son 20 daire için kampanya!
Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de Haziran ayında teslim etmeye hazırlandığı projesi Selenium Retro'da son 20 daire için kampanya düzenleniyor. Alıcılar, 48 ay vade farksız, 120 aya kadar yüzde 0.49 faiz oranıyla taksitle ev sahibi olabiliyor.

D100 Karayolu'nun yanı başında, metrobüs ve metro duraklan arasında bulunan ve İstanbul Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre mesafede olan Selenium Retro'da fiyatlar, 695 bin liradan başlıyor. 388 bağımsız birimden oluşan projede, 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. Bu tesiste kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi (SPA), fitness salonu, çok amaçlı kapalı spor alanları yer alıyor. Bunun yanı sıra projede 1000 metrekarelik bir açık yaşam alanında da açık yüzme havuzu, güneşlenme teraslan, kafeler olacak. Ayrıca proje kapsamında Selenium Retro sakinlerine hizmet edecek mağaza ve dükkânlar yer alıyor.

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181