Siyahkalem Köy projesi 3. etap'ta 'Şimdi al 2019'da öde' kampanyası!
Siyahkalem Mühendislik İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Siyahkalem Köy projesi 3. etap peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Kampanya kapsamında kredili konut almak isteyenlerin ödemeleri ise 2019 yılı ocak ayında başlıyor. İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım ile yapılan anlaşmaya göre, kampanyadan yararlanarak konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 5 peşin, yüzde 15'i 12 ay sonra ve yüzde 80'i ise anlaşmalı banka kredisi kapsamında kredi kullanımını sağlanıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Siyahkalem Köy projesi 3. etap'ında  ise satışları Eylül ayı itibariyle başladı. İlk etabında yer alan konutların yüzde 90'nın, ikinci etabın ise yüzde 60'nın satışını tamamladığı Siyahkalem Köy projesi 3. etap'ında 209 adet konut yer alıyor.

3 etaptan oluşan Siyahkalem Köy projesi 1167 konut ve 15 bin metrekarelik açık konseptli bir çarşıdan oluşuyor. 1,3 milyar TL yatırım değerine sahip olan ​Siyahkalem Köy projesinde anaokulu, ilköğretim okulu, sağlık merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarının da yer aldığı sosyal tesis, basketbol, tenis spor ve spa alanları ile 3.5 kmlik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru bulunuyor.

Siyahkalem Köy projesi 3. etap teslim tarihi? Tıklayınız.

Siyahkalem Köy projesi 3. etap fiyat? Tıklayınız.

Siyahkalem Köy projesi 3. etap nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181