Siyahkalem Mühendislik İnşaat'tan yeni proje; Siyahkalem Köy projesi 3. etap
İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilecek olan Siyahkalem Köy projesi 3. etap Siyahkalem Mühendislik İnşaat imzası ile yükselecek.

İlk etabında yer alan konutların yüzde 90'nın, ikinci etabın ise yüzde 60'nın satışını tamamladığı Siyahkalem Köy projesi 3. etap lokasyonu ile dikkat çekiyor. 209 adet konut yer alan Siyahkalem Köy projesi 3. etap'ında ise satışları Eylül ayı itibariyle başladı.

1,3 milyar TL yatırım değerine sahip olan Siyahkalem Köy projesi ​3 etaptan oluşuyor. 1167 konut ve 15 bin metrekarelik açık konseptli bir çarşıdan oluşan Siyahkalem Köy projesinde anaokulu, ilköğretim okulu, sağlık merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarının da yer aldığı sosyal tesis, basketbol, tenis spor ve spa alanları ile 3.5 kmlik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru bulunuyor.

Siyahkalem Köy projesi 3. etap teslim tarihi? Tıklayınız.

Siyahkalem Köy projesi 3. etap fiyat? Tıklayınız.

Siyahkalem Köy projesi 3. etap nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181