Skyland İstanbul'da 2019'da ödemeye başlatan kampanya!
Eroğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Skyland İstanbul'un rezidans dairelerinde ödemeler 2019'da başlıyor. Taksitlerin 3 bin 800 TL'den başladığı kampanyada ayrıca Sky Residence'ta ve Tower Residence'ta geçerli olan 120 ay taksit ve sıfır peşinat fırsatı sunuluyor. 

10.000 metrekarelik özel peyzaj alanının planlandığı Sky Residence’ta 4+1 dubleks daireler teras ayrıcalığı ile tasarlandı. 6 ay sonra teslimlerin yapılacağı Sky Residence'da 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut tipleri bulunuyor.

1+0’dan 4+1’e kadar daire seçeneklerinin planlandığı Skyland İstanbul'un Tower Residence'nda 3 bin 500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa imkanları bulunuyor.

2 bloktan oluşan ofis alanlarına sahip olan Skyland İstanbul'da iki farklı rezidans bloğu, teras evler etabı yer alıyor.

Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

Skyland İstanbul teslim tarihi? tıklayınız.

Skyland İstanbul fiyat bilgisi? tıklayınız.

Skyland İstanbul iletişim!

Adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe-Şişli/İstanbul
Telefon: 444 57 59
Web: www.skylandistanbul.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181