Soyak Konforia güncel fiyat!
Soyak Holding imzasıyla hayata geçirilen Soyak Konforia projesinde 2+1 daireler 324 bin TL’den, 3+1 daireler ise 417 bin TL’den başlıyor. Projede ayrıca yüzde 1 KDV avantajı da sağlanıyor.

LEED Yeşil Bina Sertifikası’na uygun bina kriterleriyle inşa edilen Soyak Konforia projesinde 271 konut bulunuyor. Soyak Konforia’nın 3. Havalimanı ve 3. Köprü bağlantı yolları ile, yapılacak metro durağına yakınlığı yatırımcıların dikkatini çekiyor.  Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5.000 konutluk projesinin ilk adımı olma özelliği taşıyan Soyak Konforia projesi Bahçeşehir’in kuzeyinde yer alıyor.


Tüm etapları tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ‘yeşil bina’ projelerinden birine imza atmayı hedefleyen  Soyak Konforia projesinde alışveriş ve spor alanları imkanı da sağlanıyor. ​

Soyak Konforia ne zaman teslim? Tıklayınız.

Soyak Konforia iletişim!
Adres: Deliklikaya Mahallesi Evrim sokak Arnavutköy / İstanbul
Telefon: 444 07 95
Web: www.soyak.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181