'Strada Bahçeşehir'de teslimleri 1 yıl öne çektik'!
 Akzirve Gayrimenkul, İstanbul'da inşa ettiği Strada Projesi'nde teslimleri 1 yıl öne çekti. 2 bin 510 bağımsız bölümden ve 3 ayrı etaptan oluşan projede ilk fazın inşası 10 ay içerisinde yüzde 50 oranında tamamlandı.

İbrahim Maasfeh kentsel dönüşüm projeleriyle de ilendiklerini aktardı. Maasfeh," istanbul'da imar ile ilgili yeni bir yönetmelik bekliyoruz. Yeni yatırımlar için yönetmelik önemli 2018'de imara yönelik tum artların belirleneceği yönetmelik çıkmış olur. Biz de yeni yatırımlarımızı o çerçevede hazırlarız" dedi.

Suudi yatırımcı gayrimenkulde de iddialı olduğunu ortaya koydu. Türkiye pazarına 25 yıl önce mermer ve seramik ticaretiyle giriş yapan Akzirve Gayrimenkul'un CEO'su İbrahim Maasfeh, 2010 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başladıklarını söyledi. Türkiye'deki yatırımlarının devam ettiğine vurgu yapan İbrahim Maasfeh, "Şubat 2017'de temelini attığımız Bahçeşehir Strada Projesi'nde teslimleri l yıl öne çektik" dedi. 2 bin 510 bağımsız bölümden ve 3 ayrı etaptan oluşan projede ilk fazın inşası 10 ay içerisinde yüzde 50 oranında tamamlandı.

İKİNCİ ETAPTA HIZLI SATILDI
747 konutlu ilk fazda satışlar tamamlandı. 880 konutlu ikinci etap olan Strada Plus projesinde de şimdiden 100 konut satıldı. Maasfeh, ilk etaptan konut alanların şu ana kadar yüzde 30'un üzerinde kazanç elde ettiğini proje bittiğinde ise kazancın yüzde 40'ı bulacağını aktardı. Maasfeh, "Erken teslimle de konut alıcısı kazancını artıracak. Projeden oturmak isteyenler konut aldı. Alıcıların yüzde 25'i banka kredisi, yüzde 6o'ı şirket ödeme planını geri kalanlar da peşin ödemeyi tercih etti. Anket çalışmalarımız da sürdü. Ankete katılanlar büyük ev istediği için yeni etapta 3+1'lere ağırlık verdik" bilgisini verdi. 

Yeni projeye hazırlanıyor
Şirket olarak gayrimenkulde fırsatları kolladıklarını belirten ibrahim Maasfeh, 2018'in ilk çeyreği gibi Zeytinburnu projesini satışa çıkmayı planladıklarını kaydetti. 2 bin bağımsız bölümden oluşacak projede hak sahiplerine 245 konut verilecek. Şirketin, Yalova ve Antalya'da da arazi stoku bulunuyor. Maasfeh, Zeytinburnu ve Strada projesinin arsa dahil yatırım rakamının 1 milyar doları bulduğunu kaydetti.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181