Sur Yapı Tempo City fiyat!
İstanbul Kağıthane'de 7 bin 782 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sur Yapı Tempo City projesinde dairelerin fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor.

14 ve 15 katlı iki blok olarak tasarlanan Sur Yapı Tempo City projesinde 17 adet ticari ünite yer alıyor. 95 adet 1+1 daire, 125 adet 2+1 daire ve 20 adet 3+1 dairenin yer aldığı Sur Yapı Tempo City projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Sur Yapı Tempo City projesi 217 konuttan oluşuyor. 

Sur Yapı imzası ile inşa edilecek olan Sur Yapı Tempo City projesinde 24 saat güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, sosyal tesis, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness ve spor salonu, çocuk oyun alanı, sauna, yeşil alan, pergola altı dinlenme alanları ve yürüyüş alanlarının yanı sıra havuzu ile fitness salonu kesintisiz İstanbul manzarası, zeminde ise çocuk oyun alanı ve basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Sur Yapı Tempo City ön talep formu için tıklayınız.

Sur Yapı Tempo City teslim tarihi? Tıklayınız.


Sur Yapı Tempo City nerede? Tıklayınız.

Sur Yapı Tempo City iletişim!
Telefon: 444 5 787
Web: kagithane.suryapi.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hürriyet Atalay 7 yıl önce

Fiyat alabilirmiyim. .1+1 2+1

Avatar
Canan gürpınar 7 yıl önce

2+1 m2 ve fiyat bilgisi alabilirmiyim

Avatar
Yıldız aydoğar 7 yıl önce

1+1 veyza2+1 fıyat alabılırmıyımmm

Avatar
Alper 6 yıl önce

1+1bilgi ve fiyat lutfen.

banner182

banner181