Sur Yapı Tempo City nerede? İşte lokasyonu...
40 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Sur Yapı Tempo City projesi İstanbul Kağıthane'de konumlanıyor. Levent ve Mecidiyeköy’e 5 dakika, yeni açılan tünellerle Beşiktaş ve Dolmabahçe’ye 10 dakika mesafede bulunan Sur Yapı Tempo City projesi Axis Kağıthane Avm ve Maslak bölgesine komşu konumda yer alıyor. Ayrıca proje Levent'e 2.5 km, E-5'e 1.5 km, Çağlayan'a 1.5 km ve Taksim – Beşiktaş - Dolmabahçe tüneline 2.9 km uzaklıkta, TEM'e 5 dakikada, Taksim'e ise 7 dakika mesafede bulunuyor.

95 adet 1+1 daire, 125 adet 2+1 daire ve 20 adet 3+1 dairenin yer aldığı Sur Yapı Tempo City projesinde 24 saat güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, sosyal tesis, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness ve spor salonu, çocuk oyun alanı, sauna, yeşil alan, pergola altı dinlenme alanları ve yürüyüş alanlarının yanı sıra havuzu ile fitness salonu kesintisiz İstanbul manzarası, zeminde ise çocuk oyun alanı ve basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Sur Yapı imzası ile 200 bin TL yatırım bedeli ile inşa edilecek olan Sur Yapı Tempo City projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 14 ve 15 katlı iki blok olarak tasarlanan Sur Yapı Tempo City projesinde 17 adet ticari ünite yer alıyor. 7 bin 782 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sur Yapı Tempo City projesi 217 konuttan oluşuyor. 

Sur Yapı Tempo City teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Tempo City fiyat? Tıklayınız.

Sur Yapı Tempo City iletişim!
Telefon: 444 5 787
Web: kagithane.suryapi.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181