Sur Yapı Topkapı Evleri'nde lansmana özel 0 faiz 0 peşinat kampanyası!
Sur Yapı tarafında hayata geçirilen Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde lansmana özel 0 faiz 0 peşinat kampanyası uygulanıyor. Kampanya kapsamında 0 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme veya 120 ay 0,45 faiz imkanı bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunan Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde bahçe kullanım alanları dahil dairelerin büyüklükleri 63 ile 248 metrekare arasında değişiyor. 8 blok olarak tasarlanan Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde 224 konut ve 29 mağaza bulunuyor. 

Sur Yapı'nın 2017 yılında satışa sunduğu beşinci projesi olan Sur Yapı Topkapı Evleri projesi 30 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 57 bin 407 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Topkapı Evleri projesi toplam 350 bağımsız bölümden oluşuyor.

10 bin metrekaresi ticari alanlara ayrılan Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde iki adet yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, dinlenme alanları, peyzaj alanları ve kapalı otopark bulunuyor.


Sur Yapı Topkapı Evleri güncel fiyat için tıklayınız.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi fiyat? Tıklayınız.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi iletişim!
Web: www.topkapievleri.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181