Sur Yapı Topkapı Evleri'nde peşinatsız kampanya!
Sur Yapı, Topkapı’da 300 milyon TL yatırım değeriyle yeni bir projenin yapımına başlıyor. 57.500 m² toplam inşaat alanına sahip Topkapı Evleri'nde 224 adet konut ve 29 adet ticari alan yer alıyor. 'İstanbul’un Hayata Açılan Kapısı' sloganıyla satışa sunulan Topkapı Topkapı Evleri projesi için heyecanlı olduğunu belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Topkapı hepinizin de bildiği gibi İstanbul’un 5. kapısı olarak adlandırılan ve Osmanlı zamanından bu yana İstanbul’un en önemli merkezlerinden bir tanesi… Geçmişten bu yana ticaretin kalbi olan Topkapı son yıllarda geliştirilen çok sayıda markalı konut projesiyle de ön plana çıkıyor” dedi. 

METRO VE MARMARAY’A YAKIN 
Bölgedeki nitelikli konut ihtiyacı halen devam ettiğine dikkat çeken Altan Elmas, "Dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Topkapı’da Sur Yapı olarak geçmişte üzerinde fabrika olan iki araziyi birleştirip, kentsel dönüşüm sürecinden geçirerek projemizi satış ve inşasına hazır hale getirdik. 224 adet konut içinde 1+1 44 adet, 2+1 73 adet, 3+1 80 adet, 4+1 ise 27 adet bulunuyor. Ayrıca 29 adet ticari alanın bulunduğu projemiz az katlı mimariye ve geniş yeşil alanlara sahip. E-5 otoyoluna, Atatürk Havaalanı’na, metrobüse, Marmaray’a ve Davutpaşa Metro istasyonuna yakın konumda bulunan projemiz ayrıca Koç Üniversitesi Hastanesi’nin de yanı başında yer alıyor" diye konuştu.
8 bloktan oluşuyor 
 
İstanbul’un tarihi merkezlerinden biri olan Topkapı’da yükselecek proje 3 ile 11 kat arasında değişen 8 bloktan oluşuyor. Proje, 49 ile 456 metrekare aralığında 56 farklı daire tipi ile oturumcusuna ve yatırımcısına alternatif sunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 448 bin TL ila 2 milyon 315 bin TL arasında değişiyor.

Peşin ödemeye ek indirim 
Firmadan verilen bilgiye göre, yüzde 10 lansman indirimi ile 709.000 TL olan 81 m² 2+1 daire için, hiç peşinat ödemeden 60 ay 0 faiz imkanı ile aylık 7.090 TL taksit ödenerek konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca, tamamı peşin ödemelerde lansman indirimine ek yüzde 10 indirim ile bu daire için 638.000 TL ödenerekde projeden konut sahibi olunabilir. 

Metrekaresi 9.500 yerine 8.500 TL
Elmas projenin fiyat ve ödeme koşullarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Projemizde lansmana özel peşin fiyatına sıfır peşinat ile 60 ay faizsiz ödeme imkanı sunuyoruz. Ayrıca 120 ay 0,45 vade imkanı da sunuyoruz. Bölgedeki projelerin peşin fiyatına metrekareleri ortalama 9.500 TL ila 10.000 TL bandında bulunuyor. Biz Topkapı Evleri’nde lansmana özel metrekare fiyatını 8.500 TL olarak satışa çıkartıyoruz. İstanbul’un tarihi merkezlerinden biri olan Topkapı’da mükemmel deniz, İstanbul Surları ve tarihi yarımada manzaralarına sahip bölgesinde hem yatırımcıya hem de oturumcuya hitap ediyoruz. Projemizin satışlarını ise Eyüp’te yer alan Axis İstanbul projemizin satış ofisinden gerçekleştiriyoruz.”

Akşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181