Takim Petek Residence'da Ramazan kampanyası!
DAP Yapı'nın Taksim'de yaptığı Petek Residence'da Ramazan kampanyası başladı. Kampanyayla konut, ofis ve mağazalardan oluşan projede '50 ay 0 faiz' uygulanıyor. Süit, Grand Süit ve King Süit olarak tasarlanan dairelerin büyüklükleri 103 ile 239 metrekare aralığında değişiyor. Projedeki ofisler 92 ile 142 metrekare arasmda değişirken, mağazaların büyüklükleri 183 metrekareden başlıyor. 132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen projede 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 7 bin dolardan başlıyor.

Tamamında balkon var
Bal peteği motifli mimarisiyle dikkat çeken projedeki rezidansların tamamı balkonlu. Üst katlarda yer alan dairelerde ise teras alanları bulunuyor.

'Prim imkanı sunuyoruz'
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Petek Residence'ın daha önceki geliştirdikleri projelerde olduğu gibi yatırımcısına yüksek prim sağayacağını söyledi. Yılmaz, "Hemen teslim ettiğimiz projede kampanyadan yararlanmak isteyenleri bekliyoruz" diye konuştu.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181