Taksim 360 projesinde ofislerin teslimleri Aralık ayında başlıyor!
Eskiyle yeniyi buluşturan mimari konseptiyle İstanbul'un yepyeni cazibe mekanı olmaya hazırlanan Taksim 360'ın ofis bölümlerinde teslimatlar Aralık'ta başlıyor. Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'nin en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360'ta ofis ve rezidanslar yüzde 5 peşinat ve vade farksız 60 aya kadar ödeme seçeneğiyle satışa sunuluyor

Türkiye'nin en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360'da inşaat süreci hızla devam ederken ilk teslimat günü de yaklaşıyor. Günlük iki milyon insanın uğrak yeri olan Taksim'in merkezindeki Taksim 360'ın merakla beklenen yeni ofis bloğu, Aralık'ta sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Tarih ve sosyal yaşamın iç içe olduğu bir yaşam sunan Taksim 360, 20 bin metrekarelik alan üzerinde rezidans, ofis ve ticari üniteler dahil olmak üzere toplam 952 üniteden oluşuyor.

İstanbul'un merkez noktalarından biri olarak kabul edilen ve şehrin vazgeçilmez ana ulaşım arterlerinin merkezinde yer alan Taksim, tarihi, barındırdığı kültür mozaiği ve sofistike mimarisiyle İstanbulluların vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor.

TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAYIN
Taksim 360 projesiyle daha parlak günlere hazırlanan Taksim, gayrimenkul yatırımcısına da kaçırılmayacak tarihi bir fırsat sunuyor. İstanbul'un adeta yüzük taşı konumundaki bir merkezde, eskiyle yeniyi buluşturan bir konpette tasarlanan Taksim 360, yatırımcısına hem kentin tam merkezinde modern bir yaşam hem de yüksek kazanç vaat ediyor.

ŞEHRİN MERKEZİNE YENİ ÇEKİM ALANI 
Taksim 360'ın en büyük avantajlarından biri de İstanbul'un gerçek anlamda tam merkezinde yer alan konumu olarak gösteriliyor. Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta ve İstiklal Caddesi'nin paralelinde yer alan Taksim 360'ın cephe mimarisi, tarihi dokuyu modern mimari ile birleştirirken aynı zamanda bulvar üzerinde yer alacak ticari alanlar, mağazalar ve kafelerle bölgenin yeni bir sosyal çekim alanı olmaya hazırlanıyor. Taksim 360, İstanbul'a gelen yerli ve yabancı turistlerin 'mutlaka gidilmesi gereken yerler' listesinde yer alacak bir proje olarak hayata geçiyor.

1000 ARAÇLIK OTOPARK
İstanbul'un en kıymetli ve tarihi bölgesi olan Beyoğlu'nda yükselen Taksim 360'ın hayatı kolaylaştıracak lüks detayları, standartları yükselten mimarisi ve sosyal yaşam alanları, her ayrıntı düşünülerek tasarlandı. Taksim 360, 1000 araç kapasiteli kapalı otoparkı alanı ve vale hizmetiyle sakinlerine bölgede az bulunur bir konfor sağlayacak.

Seçkin Markalar Geliyor
Taksim 360 bölgenin en önemli çekim merkezi haline getirecek çalışmalar hızla ve titizlikle devam ediyor. Tüm ihtiyaçlaıı ı karşılayabilecek şekilde ticari, sosyal ve kültürel olarak yapılandırılacak olan 16 bin metrekarelik kiralanabilir, alan için özenle seçilen kiracı karması, ve özel işletmesi projeyi daha krymetli hale getirecek. 

Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181