TEM Avrasya Konutları projesi fiyat listesi!
Fuzul Yapı ve Yol İnşaat imzası ile hayata geçirilen TEM Avrasya Konutları projesinde;
2+1 daireler 420 bin TL’den,
3+1 daireler 700 bin TL’den,
4+1 daireler 1 milyon 020 bin TL’den başlayan fiyatlarla
konut alıcılarına sunuluyor.

6 bloktan oluşan TEM Avrasya Konutları projesinde bloklar 17 ila 18 katlı olarak tasarlanıyor. ​ 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan TEM Avrasya Konutları projesinde 362 adet 2+1, 233 adet 3+1 ve 17 adet 4+1 yer alıyor.

138 milyon 600 bin TL proje bedeli ile hayata geçirilen TEM Avrasya Konutları projesinde spor salonu, lise ve cami inşa edilecek. 18 bin 621 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen TEM Avrasya Konutları projesi 612 daire ve 3 dükkandan oluşuyor.

TEM Avrasya Konutları projesi teslim tarihi? tıklayınız.

TEM Avrasya Konutları projesi nerede? Tıklayınız.

TEM Avrasya Konutları projesi iletişim!
Web: temavrasya.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
J. Al 7 yıl önce

Karayolları Mahallesi bir zamanalr PKKlıların DHKP/C'lilerin çok olduğu bir yerdi ve hatta bu sebepten oralarda oturmak istemeyenler vardı. Şimdi oralarda lüks siteler yapıp yüksek fiyattan daireler satıyorlar. İstanbul'da daire fiyatları aşırı yüksek gidiyor.

banner182

banner181